ΤΟΠΙΚΑ

Το στοίχημα των Μεσογειακών Αγώνων

το-στοίχημα-των-μεσογειακών-αγώνων-851206

Ο δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης δέχτηκε χθες στο γραφείο του την επίσκεψη του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστα Καρτάλη και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν στην πόλη και τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κ. Αλέκος Βούλγαρης ευχήθηκε στον κ. Κώστα Καρτάλη καλή επιτυχία στις εκλογές της Κυριακής 16ης Σεπτεμβρίου, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε θέματα που αφορούν στην Ολυμπιακή πόλη του Βόλου, που τώρα δίνει τη μάχη για να διοργανώσει τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013.
Ο κ. Καρτάλης, ως Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων, προσέφερε πάρα πολλά στην πόλη σε έργα και παρεμβάσεις που χρηματοδοτήθηκαν από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και όταν ο Βόλος επελέγη ως Ολυμπιακή πόλη, και η προσφορά του ήταν σημαντική. Η προοπτική της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού και επιπλέον υποδομών μας απασχολεί έντονα και είμαι σίγουρος ότι ο κ. Καρτάλης θα βοηθήσει το Δήμο Βόλου και η προσφορά του θα είναι σημαντική στην προσπάθεια που κάνουμε να σηκώσουμε ψηλά τον πήχη αυτής της πόλης».

Τη συνάντηση του δημάρχου Βόλου με τον κ. Κώστα Καρτάλη, στην οποία επίσης παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Απ. Φοινικόπουλος και Δημ. Δερβένης, απασχόλησε ιδιαίτερα η πορεία προς την τελική ευθεία για την διεκδίκηση των Μεσογειακών Αγώνων «Βόλος- Λάρισα 2013» και η αναβίωση της Αργοναυτικής Εκστρατείας, ενώ ο δήμαρχος Βόλου από την πλευρά του ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η δημοτική αρχή μέσα από ένα συνολικό σχεδιασμό, που σταδιακά υλοποιείται, ώστε η πόλη να αναπτυχθεί με όρους βιώσιμης ανάπτυξης και ο Βόλος να γίνει μία ανθρώπινη πόλη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου