ΤΟΠΙΚΑ

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ: Η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα ευθύνης

ελενα-αντωνοπουλου-η-νέα-δημοκρατία-ε-851206

Από νωρίς χθες το απόγευμα πλήθος κατοίκων άρχισε να συγκεντρώνεται στον πεζόδρομο της Ερμού με Αντωνοπούλου, όπου λίγο μετά τις 8:30 άρχισε η προεκλογική ομιλία της υποψηφίας βουλευτού κας Έλενας Αντωνοπούλου.
Στην ομιλία της η κα Αντωνοπούλου έκανε εκτενή αναφορά στα έργα που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή υλοποίησε και δρομολόγησε στην Μαγνησία.
Ανέπτυξε το πρόγραμμα και τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία και επεσήμανε τις κύριες μεταρρυθμίσεις του κυβερνητικού έργου.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας της, υπήρξε παλμός και πολλές φορές αναγκάστηκε να διακόψει από τις θερμές εκδηλώσεις του κόσμου.
Κύρια σημεία της ομιλίας της:

«Επί 20 χρόνια οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ που σε όλες συμμετείχε ως υπουργός ο σημερινός αρχηγός του, συντηρούσαν την αδιαφάνεια και την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.
Η Ελληνική οικονομία μέχρι τον Ιούνιο είχε την επιτήρηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όλοι ξέρουμε ότι όταν η οικονομία μας δεν πάει καλά καμία ανάπτυξη δεν πραγματοποιείται, καμία νέα επένδυση δεν γίνεται.
Μέσα σε τριάμισι χρόνια η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, περιόρισε τα ελλείμματα και τα χρέη των κυβερνήσεων του παρελθόντος, διατήρησε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, από τους μεγαλύτερους στην Ευρωζώνη.
Μείωσε την ανεργία και δημιούργησε χιλιάδες νέες θέσεις απασχόλησης.
Υλοποιεί τις βασικές της δεσμεύσεις απέναντι στις ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες.
Ξεκίνησε να κατασκευάζει μεγάλα έργα υποδομής σε όλη την Ελλάδα και στην περιοχή μας.
Στην δεύτερη τετραετία, η οποία ξεκινά στις 17 Σεπτεμβρίου η Κυβέρνηση της ΝΔ, θέτει ως προτεραιότητα τις μεγάλες δομικές αλλαγές στον κρατικό μηχανισμό, τη διοικητική μεταρρύθμιση και την ουσιαστική επανίδρυση του Κράτους προκειμένου να αρχίσουμε να παράγουμε καλύτερα αποτελέσματα, στην παιδεία, την υγεία, την κοινωνική ασφάλιση, την προστασία του περιβάλλοντος, την καταπολέμηση της φτώχειας.
Η Νέα Δημοκρατία από τότε που ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ήταν και παραμένει πάντοτε το κόμμα της ευθύνης, που θέτει το συμφέρον του τόπου υπεράνω όλων.
Η Νέα Δημοκρατία βοήθησε τη χώρα σε δύσκολες ώρες μετά το τέλος της δικτατορίας.
Στάθηκε πάντοτε αντάξια, έστω και με μεγάλες θυσίες, της εμπιστοσύνης των Ελλήνών.
Έγραψε ιστορία για την οποία μπορούμε πραγματικά να είμαστε όλοι υπερήφανοι.
Η μαχόμενη βάση της Νέας Δημοκρατίας, εσείς οι απλοί πολίτες, δεν φοβηθήκατε ποτέ καμία πολιτική μάχη. Ούτε και τώρα.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που κοιτάει μπροστά.
Που ανοίγει νέους δρόμους για τους νέους, τις γυναίκες, τους εργαζομένους, τους επιχειρηματίες, τους αγρότες, για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
Στην πολιτική χρειάζεται να έχεις ήθος, μεγαλοψυχία και να παραμένεις πιστός στο χρέος σου, να εκπροσωπείς και να μάχεσαι για το λαό που σε εκλέγει.
Αυτό σας το εγγυώμαι ότι θα το τηρήσω με ευλάβεια.
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο δεν μου χαρίστηκε, δεν είναι κληρονομικό δικαίωμα και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με εκλέξατε ανάμεσα στους πρώτους, δύο φορές, Νομαρχιακή σύμβουλο.
Ανάμεσα σας βλέπω παλιούς και νέους αγωνιστές. Βλέπω ανθρώπους που για πρώτη φορά είναι δίπλα μας. Είναι μαζί μας. Τους δίνουμε το χέρι και τους καλούμε να συ-στρατευθούν μαζί μας για να αντιμετωπίσουμε μαζί τα προβλήματα που απαιτούν λύσεις.
Μαζί θα παλέψουμε για την Ελλάδα που θέλουμε.
Μαζί θα προχωρήσουμε στο μέλλον.
Ζητώ την στήριξη σας και την ψήφο σας.
Ζητώ τον ένα σταυρό από τους δύο σταυρούς σας.
Πάμε όλοι μαζί για την Ελλάδα που αξίζουμε.
Όλοι μαζί για την Ελλάδα που μπορούμε».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου