ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθη 22χρονος για απόπειρα ληστείας ηλικιωμένης

συνελήφθη-22χρονος-για-απόπειρα-ληστεί-178918

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 22χρονος ημεδαπός για απόπειρα ληστείας σε βάρος 78χρονης ημεδαπής στο Βόλο.

Ειδικότερα, ο 22χρονος εισήλθε στην οικία της ηλικιωμένης, όπου εργαζόταν ως βοηθός υδραυλικού και αφού κάλυψε το πρόσωπό του με ένδυμα της ηλικιωμένης που βρήκε στο δωμάτιό της, ερεύνησε τους χώρους της οικίας της και την τσάντα της προκειμένου να αφαιρέσει χρήματα ή τιμαλφή.

Στη συνέχεια, έγινε αντιληπτός από την παθούσα η οποία προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει την πράξη του. Στην προσπάθειά της να τον ακινητοποιήσει, ο 22χρονος την απώθησε βίαια χτυπώντας την ελαφρά στο πρόσωπο και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.Άμεση ήταν η κινητοποίηση αστυνομικών της προαναφερόμενης υπηρεσίας, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 22χρονου σε κοντινή απόσταση, την ακινητοποίηση και τη σύλληψή του.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και μετά τη λήψη πρώτων βοηθειών, αποχώρησε. Επίσης, το ένδυμα που χρησιμοποίησε ο συλληφθείς βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην 78χρονη.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου