ΤΟΠΙΚΑ

Βγήκε μαχαίρι για τη στάθμευση!

βγήκε-μαχαίρι-για-τη-στάθμευση-179232

Επεισόδιο οδηγών Ι.Χ. με τραυματισμό και καταδίκη 2,5 ετών

Για ένα «τσούγκρισμα» αυτοκινήτων, την ώρα που ο οδηγός του ενός επιχείρησε να σταθμεύσει, βγήκε μαχαίρι… Το επεισόδιο σημειώθηκε χθες μετά τα μεσάνυχτα στη συνοικία του Παλαιού Λιμεναρχείου. Ο ένας πήρε το δρόμο για το Νοσοκομείο Βόλου, τραυματισμένος από το κάρφωμα του μαχαιριού και ο δεύτερος το δρόμο για τα κρατητήρια και τη δικαστική αίθουσα χθες το πρωί, όπου έγινε η δίκη του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πρόκειται για δύο Βολιώτες, ηλικίας 43 και 41 έτους. Ο 43χρονος προσπάθησε να σταθμεύσει το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε σε χώρο στη συνοικία του Παλαιού Λιμεναρχείου, όταν το όχημα συγκρούστηκε ελαφρά με σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο 41χρονος οδηγός διαμαρτυρήθηκε και η λογομαχία μεταξύ τους εξελίχθηκε σε έντονο καυγά.

Ο 43χρονος τότε κινήθηκε προς το αυτοκίνητό του και επέστεψε μπροστά στον 41χρονο κρατώντας ένα μαχαίρι, το οποίο το κάρφωσε στο μηρό του, τραυματίζοντάς τον.

Ακολούθησε η σύλληψη του 43χρονου, ο οποίος κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και χθες παραπέμφθηκε να δικαστεί με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το δικαστήριο ήταν ιδιαίτερα αυστηρό απέναντι στον 43χρονο που επέλεξε να λύσει μια μικροδιαφορά με τη χρήση μαχαιριού, προκαλώντας τραυματισμό. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών με τριετή αναστολή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου