ΤΟΠΙΚΑ

Ο Στ. Μπένος στην παραλία του Βόλου

ο-στ-μπένος-στην-παραλία-του-βόλου-851206

Ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Σταύρος Μπένος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Βόλο την ερχόμενη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου.
Το ΠΑΣΟΚ, ανεβάζοντας τους ρυθμούς στην τελική ευθεία των εκλογών, προγραμματίζει δύο πολιτικές συγκεντρώσεις.
Αύριο Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στη Νέα Ιωνία, θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, ενώ την Παρασκευή θα «κλείσει» η προεκλογική κίνηση με την κεντρική ομιλία που θα γίνει έξω από το εκλογικό κέντρο στην οδό Ιωλκού με Αργοναυτών με ομιλητή τον κ. Σταύρο Μπένο.
Την Κυριακή το ΠAΣΟΚ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία δύο μαζικές πολιτικές συγκεντρώσεις στον Αλμυρό και στην Αργαλαστή, όπου οι υποψήφιοι βουλευτές μίλησαν και παρουσίασαν το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ στους πολίτες.
Ο Συντονιστής της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φώτης εξέφρασε χθες την αισιοδοξία του, επισημαίνοντας ότι «το κλίμα πολιτικής ανατροπής είναι διάχυτο σε όλη τη Μαγνησία».
Μηνύματα νίκης φτάνουν από παντού, τόνισε ο κ. Γιώργος Φώτης, που ενισχύουν τη βεβαιότητά μας ότι το ΠΑΣΟΚ στις 16 Σεπτεμβρίου θα είναι η νέα Κυβέρνηση της χώρας.
Συνεχίζουμε, συμπλήρωσε ο Συντονιστής του ΠΑΣΟΚ, πιστοί στις δεσμεύσεις μας και αποφασισμένοι μαζί με το λαό να δώσουμε τη μάχη, ώστε το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει μία πλατιά λαϊκή πλειοψηφία, θα αγωνιστούμε μέχρι και την τελευταία μέρα, ώστε η Νέα Αλλαγή να γίνει πράξη.
Είμαστε έτοιμοι με πρόγραμμα συγκεκριμένο να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να στηρίξουμε τη γεωργία, να εγγυηθούμε καλύτερες προοπτικές για την Περιφέρεια, να προχωρήσουμε στην ενίσχυση του οικογενειακού εισοδήματος με την αναδιανομή του πλούτου.
Από 17 Σεπτεμβρίου όλοι μαζί ως Κυβέρνηση ξεκινάμε το έργο μας. Πιο σοφοί, με εμπειρία και φρεσκάδα και με διαφάνεια παντού».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου