ΤΟΠΙΚΑ

Η Ροδούλα Ζήση σε Αγριά και Αρτέμιδα

η-ροδούλα-ζήση-σε-αγριά-και-αρτέμιδα-851206

Τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο δυναμικό τρόπο να παρεμβαίνει, προκειμένου να προωθήσει θέματα και δράσεις που αφορούν στο Δήμο Αρτέμιδας παρείχε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφια Ροδούλα Αθ. Ζήση στους κατοίκους της περιοχής της Αρτέμιδας όπου περιόδευσε το Σάββατο 8/9/2007.
Η πρώην υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ και Εθνικής Οικονομίας μετά την περιοδεία της στο Δήμο Αρτέμιδας κατέληξε στην Αγριά, μία περιοχή στην οποία απολαμβάνει τη θερμή στήριξη των ψηφοφόρων που αναγνωρίζουν τη προσφορά της, όπου πραγματοποίησε ομιλία. Η κα Ζήση αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ αλλά και στο διακύβευμα των εθνικών εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου, υπογραμμίζοντας με ιδιαίτερα εμφαντικό τρόπο την ανάγκη η χώρα να προχωρήσει μπροστά χωρίς άλλες παλινωδίες και προβλήματα που δημιούργησε η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Επίσης, η κα Ροδούλα Ζήση αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και για τα οποία, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, κατέθεσε ερωτήσεις σχετικά με την λειτουργία της Παιδόπολης Μαγνησίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σ’ αυτήν, για την καταβολή αποζημίωσης στους πληγέντες από παγετό καλλιεργητές εσπεριδοειδών, για την καταβολή αποζημίωσης στους πληγέντες παραγωγούς της Δράκειας τόσο από το φαινόμενο της μικροκαρπίας, όσο και από τη χαλαζόπτωση της 6ης Ιουνίου του 2006, για την αποζημίωση των παραγωγών του Δήμου Αγριάς για τις ζημιές που δημιουργήθηκαν στην καρπόδεση των οπωροφόρων κ.α.
Η υποψήφια Βουλευτής έκανε απολογισμό για το μεγάλο έργο που επιτέλεσε στους Δήμους Αρτέμιδας και Αγριάς κατά τη διάρκεια της θητείας της ως υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και ΥΠΕΧΩΔΕ, ενώ ανέπτυξε την ολοκληρωμένη πρότασή της για την ανάπτυξη των δύο δήμων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου