ΤΟΠΙΚΑ

Eυφορία στην τοπική Νέα Δημοκρατία

eυφορία-στην-τοπική-νέα-δημοκρατία-851206

Ευφορία επικρατεί στους κόλπους της ΝΟΔΕ Μαγνησίας μετά την προεκλογική συγκέντρωση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή προχθές στη Λάρισα.
Κορυφώνεται η προεκλογική προετοιμασία εν όψει της ερχόμενης Κυριακής.
Την Πέμπτη, πιθανότατα, 13 Σεπτεμβρίου η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος.
Η τοπική οργάνωση έχει ζητήσει από τη Ρηγίλλης βασικός ομιλητής να οριστεί κορυφαίο στέλεχος του κόμματος, ώστε να «ενισχυθεί» πολιτικά ο Νομός στην τελική κούρσα.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας κ. Πέτρος Μπατζιάκας, μιλώντας χθες στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» έκανε λόγο για μεγαλειώδη συγκέντρωση, που κατέδειξε για μία ακόμη φορά ότι η Ν.Δ έχει αναπτύξει πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι η Κυβέρνηση θα λάβει ισχυρή πλειοψηφία στις 16 Σεπτεμβρίου.
Ο κομματικός μηχανισμός σε τοπικό επίπεδο βρίσκεται επί ποδός.
Βαρύτητα σε αυτές τις τελευταίες ημέρες πριν από την προσφυγή στις κάλπες δίνεται στους ετεροδημότες και φυσικά στους εκλογικούς αντιπροσώπους.
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν συγκροτηθεί συγκεκριμένες επιτροπές, οι οποίες σε στενή συνεργασία με τη Ρηγίλλης διευθετούν όλα τα θέματα που αφορούν στις μετακινήσεις ετεροδημοτών από και προς το Βόλο και όλο το Νομό από κάθε μέρος της Ελλάδας, με προφανή στόχο την όσο το δυνατόν μαζικότερη ενεργοποίησή τους.
Την ίδια ώρα τα κλιμάκια της νομαρχιακής οργάνωσης της Ν.Δ συνεχίζουν τις περιοδείες ανά το Νομό, σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα και κοινότητα, προκειμένου να παρουσιάσουν τις θέσεις της Κυβέρνησης και να ζητήσουν την συστράτευση μελών και ψηφοφόρων εν όψει των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου