ΤΟΠΙΚΑ

Νότιο Πήλιο:”Πρόβα τζενεράλε” για τον Βαλκανικό Αγώνα Ιππικής Αντοχής

νότιο-πήλιοπρόβα-τζενεράλε-για-τον-183449

Με επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο από τον Ιππικό Φυσιολατρικό Όμιλο Μηλεών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και του Δήμου Νοτίου Πηλίου, ο 4ος Αγώνας Ιππικής Αντοχής στην Κορόπη Μηλεών.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, υπήρξε μεγάλη συμμετοχή κόσμου και φίλων του αθλήματος απ όλη την Ελλάδα, καθιερώνοντας πλέον το συγκεκριμένο άθλημα ως θεσμό για το Δήμο. Μεγάλη ήταν και η προσφορά των εθελοντών, του προσωπικού του Δήμου Ν. Πηλίου, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, του χορευτικού Ομίλου Άνω Λεχωνίων, αλλά και των τοπικών υπηρεσιών, της Τροχαίας Βόλου του Α.Τ. Μηλεών και του ΕΚΑΒ .

Ενδιεκτική της επιτυχίας της ανωτέρω διοργάνωσης είναι, εξάλλου, η λήψη της απόφασης να διεξαχθεί τον ερχόμενο Αύγουστο στην Κορώπη ο Βαλκανικός Αγώνας Ιππικής Αντοχής, κατηγορίας 90 και 120 χιλιόμετρων αντίστοιχα, με διαδρομές που θα γίνουν στην περιοχή του Φράγματος Παναγιώτικο και στις Μηλιές.

Θα συμμετέχουν αθλητές από όλες τις χώρες της Βαλκανικής και θα αποτελέσει ένα μείζονος σημασίας αθλητικό γεγονός, που θα αναδείξει παράλληλα τις ποικιλόμορφες αθλητικές και τουριστικές δυνατότητες της περιοχής .

Η δημοτική αρχή συγχαίρει όλους τους αθλητές που πήραν μέρος από όλη την Ελλάδα καθώς και την νέα «αμαζόνα» του Ιππικού Φυσιολατρικού Ομίλου Μηλεών που έτρεξε για πρώτη φορά και κατέκτησε την 3η θέση στην Γ’ κατηγορία των 30 χιλιομέτρων, Βαλασία Μπαλωτή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου