ΤΟΠΙΚΑ

Με στόχο την πρόκριση ο Ολυμπιακός χωρίς Βραζιλιάνους και Τσάγγαρη

με-στόχο-την-πρόκριση-ο-ολυμπιακός-χωρ-851206

Με αποκλειστικό στόχο την πρώτη επίσημη νίκη, που θα σημάνει και την πρόκριση στην τρίτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός πάει σήμερα Αλεξανδρούπολη, καθώς αύριο Κυριακή παίζει με την Ένωση Θράκης.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν με 20 παίκτες στη Θράκη προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός την Κυριακή θα παραταχθεί στο γήπεδο της Ένωσης Θράκης με τον… αέρα του φαβορί, ξέροντας πως εάν εκμεταλλευτεί τη διαφορά δυναμικότητάς του με τον αντίπαλό του (με τον οποίον υπάρχει διαφορά μίας κατηγορίας), τότε θα επιστρέψει στο Βόλο με την πρόκριση.
Ο Ολυμπιακός θέλει άλλωστε να παίξει στο γήπεδό του με μία ομάδα από τη Σούπερ Λίγκα, καθώς ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο θα έφερνε επιπλέον έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ και μάλιστα σε μία περίοδο που οι πηγές εσόδων είναι ελάχιστες…
Πάντως, από το αυριανό παιχνίδι, που θα είναι και το πρώτο επίσημο για τη σεζόν ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κάτε Φονσέκα και του Γιάννη Τσάγγαρη και οι 20 παίκτες που είναι στη διάθεση του Κώστα Σταματίου είναι οι: Πολυχρόνης Βεζυρίδης, Ευθύμης Αγγελόπουλος, Γιάννης Σαρρής, Βασίλης Φλώρος, Άκης Πέτρου, Τόνι Χατζής, Θοδωρής Πακάλτσης, Γιάννης Κατσαρός, Γεράσιμος Χαϊκάλης, Πάβελ Χαϊντουτσεκ, Πέτρος Κοντέων, Αλέξης Γιακάκογλου, Ντράσκο Στάνκοφ, Βασίλης Γενιτσαρίδης, Ίλιε Μιτρόφ, Βασίλης Σκαρλάτος, Αλέκος Γεωργιάδης, Δημήτρης Βέρμπης, Βαγγέλης Διαμάντης, Χρήστος Κοντοβάς.
Φυσικά από το κυριακάτικο ματς θα απουσιάσει και ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος Ντίλτον Τζούστο Ντε Αραούζο Περέϊρα

Εκλογές στους Austrian Boys
Στην… κάλπη πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα Σάββατο τα μέλη του Austrian Boys Club, έπειτα από την προκήρυξη εκλογών στο σύνδεσμο. Σύμφωνα δε με σχετική ανακοίνωση του κλαμπ, η απόφαση για τη διενέργεια εκλογών λήφθηκε με σκοπό να συγκροτηθεί ένα δυνατό και ανανεωμένο διοικητικό συμβούλιο.

Οι ακαδημίες του Ολυμπιακού
Σε νέα πρότυπα θα λειτουργήσει φέτος η Ακαδημία του ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου για παιδιά που γεννήθηκαν από το 1993 έως το 2001. Υπεύθυνος από την ΠΑΕ ορίστηκε ο κ. Χρήστος Γεωργαλής, ενώ επικεφαλής του τεχνικού τιμ ανέλαβε ο Ηλίας Δενελάβας, γνωστός από την πετυχημένη πορεία του και τη δημιουργία ακαδημιών στον Εθνικό Βόλου. Επίσης στο προπονητικό τιμ είναι οι Στάθης Χατζής και Νίκος Δενελάβας. Οι προπονήσεις θα γίνονται στα ανακαινισμένα γήπεδα της Άλλης Μεριάς, ενώ οι εγγραφές θα συνεχιστούν πλέον στην επίσημη έναρξη που ορίστηκε για το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί, στο γήπεδο της Αλλης Μεριάς. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα: 6979333506 (Χρήστος Γεωργαλής), 6942433792 (Ηλίας Δενελάβας), 6946124357 (Στάθης Χατζής) και 6946125686 (Νίκος Δενελάβας).

Εισιτήρια διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP, τα οποία θα κοστίζουν 500 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου