ΤΟΠΙΚΑ

Ροδούλα Ζήση: «Η Μαγνησία ψηφίζει πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου»

ροδούλα-ζήση-η-μαγνησία-ψηφίζει-πρωθ-851206

Ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους Θεσσαλούς να δώσουν δυναμικά το παρόν σήμερα στη Λάρισα όπου θα μιλήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Παπανδρέου, απευθύνει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφια Ροδούλα Ζήση.
Η πρώην Υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ και Εθνικής Οικονομίας τις τελευταίες μέρες περιοδεύει από άκρη σε άκρη στο Νομό Μαγνησίας μεταφέροντας σε όλους τους πολίτες το μήνυμα της Νέας Αλλαγής και της μεγάλης νίκης, ενώ οι πολίτες την υποδέχονται με ενθουσιασμό και διατρανώνουν σε κάθε στιγμή την αμέριστη στήριξή τους στο ΠΑΣΟΚ και το Γιώργο Παπανδρέου.
«Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λάρισα. Σήμερα υποδεχόμαστε τον Γιώργο Παπανδρέου, τον αυριανό πρωθυπουργό της χώρας», δήλωσε η κ. Ροδούλα Αθ. Ζήση.
«Η Μαγνησία ψηφίζει πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου, δίνει δυναμικά το παρών στην πορεία της Νέας Αλλαγής, της μεγάλης Νίκης.
Λίγες μέρες πριν από τις κάλπες οι πολίτες έχουν ήδη αποφασίσει. Έχουν επιλέξει το ΠΑΣΟΚ για να οδηγήσει τη χώρα στη Νέα Εποχή.
Τα μηνύματα που έρχονται από κάθε χωριό, από κάθε γειτονιά, δίνουν τον τόνο μίας μεγάλης νίκης. Μίας νίκης που θα είναι νίκη του λαού. Νίκη όλης της Ελλάδας. Νίκη της Μαγνησίας και ολόκληρης της Θεσσαλίας.
Δεν έχουμε δικαίωμα να απουσιάζουμε από αυτή τη μεγάλη γιορτή. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, το χρωστάμε στη χώρα, το οφείλουμε στις επόμενες γενιές.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οραματικός ηγέτης, ο αυριανός πρωθυπουργός, μας καλεί να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη μάχη, μέχρι την τελευταία μέρα. Σπίτι- σπίτι, πόρτα- πόρτα για να μεταφέρουμε παντού το μήνυμα της μεγάλης ανατροπής.
Να δώσουμε ξανά ελπίδα και όραμα στους πολίτες. Να σφυρηλατήσουμε ξανά μία νέα συλλογικότητα, που θα εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα.
Η Νέα Δημοκρατία φεύγει. Ο Κώστας Καραμανλής εγκαταλείπει. Αποτελούν μία κακή παρένθεση για τη χώρα.
Εμείς στη Θεσσαλία γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει εμπαιγμός και κοροϊδία.
Το ζήσαμε τα τελευταία 3,5 χρόνια. Το βλέπουμε καθημερινά στις επαφές μας με τους πολίτες.
Ο ελληνικός λαός έχει πλέον αποφασίσει να γυρίσει την πλάτη σε αυτούς που δε σεβάστηκαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, έκαναν εμπόριο τον «ανθρώπινο πόνο» και πάνω στα αποκαΐδια της απέραντης οικολογικής καταστροφής «στήνουν επικοινωνιακές φιέστες».
Η Μαγνησία και η Θεσσαλία ολόκληρη «πλήρωσαν» την Κυβερνητική αδιαφορία και ολιγωρία. Φτάνει Πια. Δεν υπάρχουν άλλα όρια ανοχής για αυτούς που το 2004 μοίρασαν «καθρεφτάκια» και σήμερα έρχονται να τάξουν ξανά «λαγούς με πετραχήλια».
Δεν τους πιστεύει πια κανείς. Δεν τους εμπιστεύεται πια κανείς.
Στις 16 Σεπτεμβρίου φεύγουν.
Στις 17 Σεπτεμβρίου το ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου, ξεκινά την δουλειά, έχοντας οδηγό το πρόγραμμά μας.
Ένα πρόγραμμα που φτιάξαμε μαζί με το λαό για το λαό.
Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε και την τελευταία ικμάδα των προσπαθειών μας για την μεγάλη Νίκη.
Όλοι Μαζί στέλνουμε σήμερα μήνυμα νίκης από τη Λάρισα. Η πορεία μαζί με το λαό για την αναγέννηση της χώρας συνεχίζεται.
Στις 16 Σεπτεμβρίου κερδίζουμε».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου