ΤΟΠΙΚΑ

Πρόσκληση ΠΑΣΟΚ για Γιώργο…

πρόσκληση-πασοκ-για-γιώργο-851206

Για έλλειψη αξιοπρέπειας αλλά και περισσό θράσος κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας κ. Πέτρο Μπατζιάκα η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε η ΝΟΔΕ εναντίον του Νομάρχη Μαγνησίας κ. Απ. Παπατόλια (όλη η ανακοίνωση της Νομαρχιακής στη σελίδα 9).
Στο μεταξύ η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν σήμερα μαζικά στη πολιτική συγκέντρωση στη Λάρισα, όπου θα μιλήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Παπανδρέου στις 7.30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.
“Μηνύματα νίκης φτάνουν από παντού, επισημαίνει το τοπικό ΠΑΣΟΚ, ενισχύοντας τη βεβαιότητα όλων των πολιτών ότι το ΠΑΣΟΚ στις 16 Σεπτεμβρίου θα είναι η νέα Κυβέρνηση της χώρας.
Πιστοί στις δεσμεύσεις μας και αποφασισμένοι μαζί με το λαό να δώσουμε τη μάχη, ώστε το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει μία πλατιά λαϊκή πλειοψηφία, θα αγωνιστούμε μέχρι και την τελευταία μέρα ώστε η Νέα Αλλαγή, να γίνει πράξη.
Καλούμε όλους τους πολίτες της Μαγνησίας και τους Θεσσαλούς να παραβρεθούν στην ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον πρόεδρό μας και αυριανό πρωθυπουργό της χώρας Γιώργο Παπανδρέου στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας στις 7.30 το απόγευμα. Η Θεσσαλία αξίζει καλύτερη τύχη. Είμαστε εμείς που μπορούμε να την διασφαλίσουμε. Ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ εγγυάται για αυτό. Σήμερα δίνουμε το μεγάλο παρών στη μάχη. Καλούμε όλους τους πολίτες της Θεσσαλίας να δώσουν βροντερό παρών. Όλοι μαζί βάζουμε τέλος στην κοροϊδία και τον εμπαιγμό του κ. Καραμανλή και των στελεχών του που εκμεταλλεύθηκαν τους αγρότες του Θεσσαλικού Κάμπου για να υφαρπάξουν την ψήφο τους το 2004 και έπειτα τους γύρισαν την πλάτη. Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες. Είμαστε έτοιμοι με πρόγραμμα συγκεκριμένο να αναλάβουμε πρωτοβουλίες να στηρίξουμε τη Γεωργία, να εγγυηθούμε καλύτερες προοπτικές για την Περιφέρεια, να προχωρήσουμε στην ενίσχυση του οικογενειακού εισοδήματος με την αναδιανομή του πλούτου που βρίσκεται στον Από 17 Σεπτεμβρίου όλοι μαζί ως Κυβέρνηση ξεκινάμε το έργο μας. Πιο σοφοί, με εμπειρία και φρεσκάδα και με διαφάνεια παντού. Η Νέα Αλλαγή ήρθε. Η Νέα Νίκη έρχεται”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου