ΤΟΠΙΚΑ

«Πυρετός» στη Ν.Δ. για τον Κ. Καραμανλή

πυρετός-στη-ν-δ-για-τον-κ-καραμανλή-851206

Με ενθουσιασμό οι πολίτες και της Μαγνησίας προετοιμάζονται για την υποδοχή στη Θεσσαλία, την Κυριακή στις 7.30 το βράδυ στη Λάρισα, του Πρωθυπουργού της χώρας, Κώστα Καραμανλή, ενώ η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας προχωρεί σε έντονες οργανωτικές διαδικασίες, προκειμένου να διασφαλιστεί η άνετη μετάβαση όσων επιθυμούν να παρευρεθούν στην κεντρική ομιλία.
Τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με ικανοποίηση υπογραμμίζουν το αμέριστο ενδιαφέρον του Κώστα Καραμανλή για την περιοχή της Θεσσαλίας, που αποδεικνύεται και από την απόφασή του να πραγματοποιήσει επίσκεψη και ομιλία, σε μια περίοδο που το πρόγραμμά του, και λόγω των γεγονότων που προηγήθηκαν, είναι εξαιρετικά πιεσμένο και οι μετακινήσεις του εκτός Αθηνών ελάχιστες.
Πέραν βεβαίως αυτού, τονίζεται ότι η Θεσσαλία βρέθηκε στο επίκεντρο του κυβερνητικού ενδιαφέροντος, ολόκληρη αυτή την τριετία στη διάρκεια της οποίας επιλύθηκαν προβλήματα και ικανοποιήθηκαν αιτήματα πολλών ετών, ενώ οι προσδοκίες που επενδύονται στον ίδιο και τη νέα Κυβέρνηση, που θα σχηματίσει, είναι μεγάλες και σημαντικές. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν υπάρχει η ρητή και σαφής δέσμευση ότι το 80% του Δ΄ ΚΠΣ, της μεγαλύτερης, αλλά και τελευταίας αναπτυξιακής ευκαιρίας για τη χώρα, θα διατεθεί στην Περιφέρεια και η Θεσσαλία θα έχει το δικό της σημαντικό μερίδιο από αυτό.
Οι πολίτες της Μαγνησίας, και της Θεσσαλίας συνολικότερα, θα δείξουν την ακλόνητη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή και από τη Λάρισα θα του στείλουν, από αυτή την Κυριακή κιόλας, το μήνυμα ότι είναι έτοιμοι να του δώσουν τη νέα ισχυρή εντολή για να προωθήσει το μεγάλο του μεταρρυθμιστικό έργο και να διασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο για όλους. Με πίστη στις δυνάμεις του λαού μας, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, όλες και όλοι μαζί, να οδηγήσουμε την Ελλάδα μπροστά.
Από τη ΝΟ.Δ.Ε. της Ν.Δ. καλούνται οι πολίτες που θέλουν να μεταβούν μαζικά στη Λάρισα να έρχονται σε επαφή με τις τοπικές οργανώσεις της περιοχής τους.

Ο Γ. Βουλγαράκης στο Βόλο
Στο μεταξύ, αύριο Σάββατο, έρχεται στο Βόλο ο υπουργός Πολιτισμού και εκ των κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βουλγαράκης, στον οποίο τα στελέχη και οι φίλοι του κόμματος ετοιμάζουν θερμή υποδοχή.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που καταρτίστηκε ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Γ. Βουλγαράκης θα επισκεφθεί:
Το Νοσοκομείο Βόλου στις 11 π.μ. το Μουσείο στις 11.20 π.μ. και το Ναυπηγείο κατασκευής Αρχαίας Πεντηκοντόρου «Αργώ» στις 12.20 μ.μ.
Στη 1 το μεσημέρι θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε., στο εκλογικό κέντρο και στη 1.30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου