ΤΟΠΙΚΑ

Ρουσφετολόγος ο κ. Π. Μπατζιάκας

ρουσφετολόγος-ο-κ-π-μπατζιάκας-851206

Με σκληρό ύφος συνέχεια στην κόντρα με τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Ν.Δ. έδωσε χθες ο νομάρχης Μαγνησίας Απ. Παπατόλιας.
Ο κ. Παπατόλιας προέτρεψε τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Π. Μπατζιάκα να φρεσκάρει τη μνήμη του και να θυμηθεί το «όχι το τόσο μακρινό, αλλά ιδιαιτέρως ένδοξο ρουσφετολογικό και πελατειακό παρελθόν του κατά την περίοδο που ασκούσε τα καθήκοντά του ως αντινομάρχης».
Ηχεί ως ανέκδοτο, είπε ο νομάρχης, «να σε εγκαλεί ο κ. Μπατζιάκας για κομματισμό», ενώ θέλησε να τον ενημερώσει ότι η νέα νομαρχιακή αρχή δεν έχει μάθει να αξιοποιεί την τοπική εξουσία ως «κομματικό λάφυρο».
Ο νομάρχης έκανε λόγο για πρωτοπαλίκαρα του παλαιοκομματισμού στη Μαγνησία, που πρέπει πλέον να κατανοήσουν «μια πραγματικότητα: μάθαμε να θεωρούμε το συμφέρον της Μαγνησίας πάνω από το συμφέρον του κόμματός μας».
Η νέα νομαρχιακή αρχή, όπως είπε, βάζει το συμφέρον της Μαγνησίας πάνω από το συμφέρον οποιουδήποτε κόμματος και συμπλήρωσε ότι δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι διεκδικήσεις της ΝΑΜ συνδέονται με την προάσπιση των συμφερόντων της Μαγνησίας. Κάλεσε δε τον κ. Μπατζιάκα να διευκρινίσει ποια είναι εκείνη η διεκδίκηση που προδίδει κομματισμό.
Σε ό,τι αφορά δε στην παρατήρηση για την προετοιμασία της Μαγνησίας για το 4ο ΚΠΣ, «ζητήματα για τα οποία είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι», όπως είπε, τον κάλεσε να «περάσει μια βόλτα, μια μέρα από τη Νομαρχία ή αν θέλει να ανατρέξει στα πρακτικά του νομαρχιακού συμβουλίου για να διαπιστώσει ποια έργα και ποιες μελέτες προωθούνται από τη Νομαρχία για το 4ο ΚΠΣ».
Συγχρόνως, ενημερώνει τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. ότι αυτή την περίοδο δεν υλοποιούνται προγράμματα, γιατί δεν υπάρχουν προκηρύξεις προγραμμάτων.
«Καλό είναι να γνωρίζουν τις διαδικασίες καμιά φορά πριν ασκήσουν δημόσια κριτικό», σχολίασε ο κ. Παπατόλιας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου