ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς τους Βραζιλιάνους, αλλά με 21 παίκτες ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει την πρόκριση την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη

χωρίς-τους-βραζιλιάνους-αλλά-με-21-παίκ-851206

Χωρίς την βραζιλιάνικη βοήθεια, αλλά με 21 παίκτες αναμένεται να μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη για τον κυριακάτικο αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας με την ΠΑΕ Θράκη ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει την πρόκριση που μπορεί να επιτευχθεί με σοβαρότητα και όχι με υποτίμηση του αντιπάλου.
Την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη και το εισιτήριο της πρόκρισης στην τρίτη φάση της διοργάνωσης.
Στον Ολυμπιακό ποντάρουν σε μία καλή πορεία στο κύπελλο Ελλάδας, τόσο για το πρεστίζ της ομάδας, όσο και για οικονομικούς λόγους. Οι «ερυθρόλευκοι», εάν ξεπεράσουν χωρίς απώλειες το εμπόδιο της Θράκης, τότε στον τρίτο γύρο θα υποδεχθούν στο Βόλο μία ομάδα της Σούπερ Λίγκα, τον Ατρόμητο Αθηνών, σ’ ένα ματς που μπορεί να αποφέρει πολλαπλά οφέλη στην ΠΑΕ, ενώ θα υπάρχει το επιπλέον κίνητρο της εισόδου στους «16» του κυπέλλου.
Παράλληλα μία πρόκριση επί της Ένωσης Θράκης και ο ερχομός του Ατρομήτου θα τονώσει ως ένα σημείο και την κίνηση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς της Αλεξανδρούπολης θα παίξουν με νοοτροπία νικητή και με τον… αέρα του φαβορί, όμως ο προπονητής Κώστας Σταματίου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, παρά την αισιοδοξία του: «Θεωρητικά λόγω της διαφοράς κατηγορίας έχουμε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, όμως τα φαβορί φαίνονται πάντοτε μέσα στο γήπεδο. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την αντίπαλη ομάδα, να έχουμε σοβαρότητα και στα 90 λεπτά του αγώνα, παίζοντας με τη δέουσα προσοχή . Πιστεύω πως η Θράκη θα προβάλλει σθεναρή αντίσταση, αφού θα κυνηγήσει την έκπληξη, την οποία δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει, δείχνοντας ότι είμαστε σε καλό δρόμο, πιο ομάδα και πιο έτοιμοι».
Οι λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν για τη συμμετοχή του Κάτε Φονσέκα στην αποστολή του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο παιχνίδι εξανεμίστηκαν, καθώς η κατάσταση του Βραζιλιάνου δεν έδειξε καμία βελτίωση. Έτσι ο Σταματίου είναι υποχρεωμένος να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον Φονσέκα, για τον οποίον ελπίζει πως η απουσία του στο χώρο της μεσαίας γραμμής δεν θα δημιουργήσει προβλήματα στη συνολική απόδοση της ομάδας, που πιθανόν θα πάει στην ακριτική πόλη με 21 παίκτες, που είναι οι: Πολυχρόνης Βεζυρίδης, Ευθύμης Αγγελόπουλος, Γιάννης Σαρρής, Βασίλης Φλώρος, Άκης Πέτρου, Τόνι Χατζής, Θοδωρής Πακάλτσης, Γιάννης Κατσαρός, Γεράσιμος Χαϊκάλης, Πάβελ Χαϊντουτσεκ, Γιάννης Τσάγγαρης, Πέτρος Κοντέων, Αλέξης Γιακάκογλου, Ντράσκο Στάνκοφ, Βασίλης Γενιτσαρίδης, Ίλιε Μιτρόφ, Βασίλης Σκαρλάτος, Αλέκος Γεωργιάδης, Δημήτρης Βέρμπης, Βαγγέλης Διαμάντης, Χρήστος Κοντοβάς.
Φυσικά από το κυριακάτικο ματς θα απουσιάσει και ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος Ντίλτον Τζούστο Ντε Αραούζο Περέϊρα
Ο Ντίλτον που αγωνίζονταν έως τον Αύγουστο στην Σαν Μπάϊο στη Βραζιλία στην Γ΄ κατηγορία αναμένονταν να υπογράψει χθες διετές συμβόλαιο, ενώ στις πρώτες του προπονήσεις έδειξε ως καλά του στοιχεία την ταχύτητά του, την τεχνική του και την διεισδυτικότητα.

*Ένα φιλικό στη Λαμία για τις 14 του μήνα έχει κλείσει ο Ολυμπιακός, ενώ για την ερχόμενη Τετάρτη 12/9 υπήρξε κατ’ αρχήν συμφωνία για φιλικό με τη Νίκη στο Στάδιο Βόλου.

Οι ακαδημίες του Ολυμπιακού
Σε νέα πρότυπα θα λειτουργήσει φέτος η Ακαδημία του ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου για παιδιά που γεννήθηκαν από το 1993 έως το 2001. Υπεύθυνος από την ΠΑΕ ορίστηκε ο κ. Χρήστος Γεωργαλής, ενώ επικεφαλής του τεχνικού τιμ ανέλαβε ο Ηλίας Δενελάβας, γνωστός από την πετυχημένη πορεία του και τη δημιουργία ακαδημιών στον Εθνικό Βόλου. Επίσης στο προπονητικό τιμ είναι οι Στάθης Χατζής και Νίκος Δενελάβας. Οι προπονήσεις θα γίνονται στα ανακαινισμένα γήπεδα της Άλλης Μεριάς, ενώ οι εγγραφές θα συνεχιστούν πλέον στην επίσημη έναρξη που ορίστηκε για το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί, στο γήπεδο της Αλλης Μεριάς. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα: 6979333506 (Χρήστος Γεωργαλής), 6942433792 (Ηλίας Δενελάβας), 6946124357 (Στάθης Χατζής) και 6946125686 (Νίκος Δενελάβας).

Εισιτήρια διαρκείας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου