ΤΟΠΙΚΑ

Συναυλία – στήριξη για τους απόρους

συναυλία-στήριξη-για-τους-απόρους-193365

Δίωρη συνεργασία με εκπροσώπους του Κοινού των Μαγνήτων που φέρονται διατεθειμένοι να κινητοποιήσουν τους απόδημους Μάγνητες για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών

ένδυσης που θα δοθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου στους άπορους συμπολίτες του Βόλου, είχε χθες η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου και δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Μπαρμπουδάκη.

Στη συνάντηση από το Κοινό των Μαγνήτων ήταν παρόντες τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Δήμου και Ζαφραντζά. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν όπως μέσα στις επόμενες μέρες η Κοινωφελής να αποστείλει στο Διοικητικό Συμβούλιο των Απόδημων Μαγνήτων τη φόρμα με τα είδη που προσφέρει δωρεάν το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τα άτομα που εξυπηρετεί και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται προκειμένου οι δικαιούχοι να παραλαμβάνουν δωρεάν τρόφιμα και είδη ένδυσης και υπόδησης.

Σημειώνεται πως το Κοινωνικό Παντοπωλείο παρέχει βοήθεια σε 2.500 οικογένειες, ενώ οι προϋποθέσεις που πρέπει να ισχύουν είναι να είναι κάποιος άνεργος, το εκκαθαριστικό της Εφορίας προκειμένου να βεβαιώνεται η περιουσιακή του κατάσταση, ενώ γίνεται και έρευνα από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να διακριβώνεται ότι ο υποψήφιος δικαιούχος έχει απόλυτη ανάγκη προκειμένου να λάβει δωρεάν τα απολύτως αναγκαία είδη διατροφής και ένδυσης .

Εξάλλου σήμερα το βράδυ στις 9.30 το βράδυ στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας πραγματοποιείται μουσική

εκδήλωση από τοπικά μουσικά σχήματα. Αντί για εισιτήριο οι θεατές θα αφήνουν στην είσοδο τρόφιμα μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ρύζι,

γάλατα κ.λ.π.) τα οποία στη συνέχεια θα δοθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου