ΤΟΠΙΚΑ

Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: Η Μαγνησία αυτοδύναμη σε υπηρεσίες υγείας

γ-σουρλασ-η-μαγνησία-αυτοδύναμη-σε-υπη-851206

Το Νοσοκομείο Βόλου επισκέφτηκε χθες ο κ. Σούρλας, περιήλθε όλους τους χώρους, συναντήθηκε με όλο το προσωπικό, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό και συζήτησε με νοσηλευόμενους.
Όλοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, που επιτέλους ύστερα από πολλά χρόνια εξασφαλίστηκαν σύγχρονες συνθήκες εργασίας και παροχής αναβαθμισμένων ιατρικών υπηρεσιών.
Ο κ. Σούρλας δέχθηκε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια των νοσηλευομένων και των συνοδών τους, οι οποίοι μεταξύ των άλλων δήλωσαν:
– Επιτέλους έχουμε στη διάθεσή μας ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσοκομεία και αυτό το οφείλουμε αποκλειστικά στον συμπολίτη μας πρώην Υπουργό Υγείας Γ. Σούρλα.
Μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο ο κ. Σούρλας δήλωσε:
Η αναγνώριση της προσφοράς μου προς τον τόπο μου και στη συγκεκριμένη περίπτωση της ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου Βόλου αποτελεί για μένα τη μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση. Οι στιγμές που πέρασα κοντά στους εργαζόμενους και στους ασθενείς δικαιώνουν την απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά και με δυναμώνουν να συνεχίσω. Αισθάνομαι ικανοποίηση που συνέβαλα ως Υπουργός στην απόκτηση μιας νοσηλευτικής μονάδας ευρωπαϊκών προδιαγραφών, η οποία με το εξαίρετο προσωπικό προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και περιορίζει τη ροή των ασθενών προς άλλα νοσοκομεία.
Σ’ αυτό πρέπει να προστεθούν και οι σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν τα Κέντρα Υγείας και οι Υγειονομικοί Σταθμοί του Νομού μας.
Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Σούρλας στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλίας η ανέγερση του οποίου αποφασίστηκε επί υπουργίας του.
Και καταλήγοντας ο κ. Σούρλας τόνισε:
Οι κάτοικοι της Μαγνησίας δεν είναι υποχρεωμένοι πλέον να υφίσταται την ταλαιπωρία της μετάβασής των, όπως παλαιότερα, προς τα αστικά κέντρα Αθηνών και Θεσ/νίκης.
Έχουν δίπλα τους τις απαραίτητες νοσηλευτικές μονάδες που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες παροχής υπηρεσιών υγείας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου