ΤΟΠΙΚΑ

Μετωπική σύγκρουση με δίκυκλο

μετωπική-σύγκρουση-με-δίκυκλο-197443

Ατύχημα με μηχανάκι σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, όταν ασυνείδητη νεαρή οδηγός Ι.Χ. παραβίασε το σηματοδότη τού Στοπ και προκάλεσε μετωπική σύγκρουση με μοτοσικλετιστή.

Η παραβάτης – οδηγός λίγο μετά τις 10 μ.μ. χθες, ανεβαίνοντας με το αυτοκίνητό της την οδό Φιλαδελφείας δεν σταμάτησε στο υποχρεωτικό ‘στοπ’ της διασταύρωσης Φιλαδελφείας – Εθνικών Αγώνων με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τον οδηγό του δικύκλου που ερχόταν κανονικά από τα δεξιά της Εθνικών Αγώνων.

Το αποτέλεσμα της παράβασης της απρόσεχτης οδηγού, όταν διέσχισε την Εθν. Αγώνων χωρίς να σταματήσει, ήταν η δεξιά πλαγιομετωπική σύγκρουση του μοτοσικλετιστή. Ο οδηγός του δικύκλου έπεσε πάνω της ευτυχώς χωρίς αναπτυγμένη ταχύτητα και αυτό του προκάλεσε μόνο κάποιο ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι, σύμφωνα με πηγές του «Τ».

Ο νεαρός μοτοσικλετιστής διεκομίσθη κατευθείαν στο Νοσοκομείο του Βόλου για τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ την ίδια ώρα κατέφθανε κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας για την αξιολόγηση του ατυχήματος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου