ΤΟΠΙΚΑ

To βάρος στους ετεροδημότες ρίχνει το ΠΑΣΟΚ

to-βάρος-στους-ετεροδημότες-ρίχνει-το-πα-851206

Με κλιμάκια στην περιφέρεια του Νομού αλλά και μέσα στο Πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου και Νέας Ιωνίας από τις αρχές της εβδομάδας τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ συγκροτούν την “αιχμή του δόρατος” για την ενημέρωση των πολιτών πόρτα – πόρτα, για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ γενικά, αλλά και τις βασικές θέσεις ανά τομέα, ενώ μεγάλη κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη εν όψει της ομιλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου στη Λάρισα την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Μέχρι την Παρασκευή εξάλλου θα λειτουργήσει το κεντρικό εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στο Βόλο, στην οδό Ιωλκού με Αργοναυτών, που διαμορφώνεται προκειμένου να είναι λειτουργικό.
Έχει ξεκινήσει εξάλλου σε συνεργασία με τη Χαριλάου Τρικούπη η οικονομική καμπάνια του κόμματος, η οποία κινείται σε συγκεκριμένα πλαίσια και βάσει των όσων προβλέπουν οι σχετικοί εγκύκλιοι που έχουν ήδη αποσταλεί από τον Τομέα Οικονομικού στο Βόλο.
Όσον αφορά στους ετεροδημότες, έχει συγκροτηθεί ειδικός τομέας που ασχολείται με την καταγραφή και ενημέρωση των ετεροδημοτών, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τους εκλογικούς αντιπροσώπους.
Ειδικότερα με απόφαση της Νομαρχιακής θα συγκροτηθεί γραφείο ετεροδημοτών, επικεφαλής του οποίου θα είναι μέλος της 11μελούς Συντονιστικής Επιτροπής.
Το γραφείο αυτό συγκεντρώνει σε καθημερινή βάση τα αιτήματα που υποβάλλονται από ετεροδημότες στις δημοτικές οργανώσεις ή στους συνδέσμους δράσης, όπου επίσης ορίζονται με ευθύνη των Δημοτικών Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα υπεύθυνοι ετεροδημοτών.
Τα αιτήματα αυτά θα διαβιβάζονται στη Επιτροπή Ετεροδημοτών στην Αθήνα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία υλοποίησης κράτησης θέσης σε πλοίο, αεροπλάνο ή έκδοση εισιτηρίου του ΟΣΕ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου