ΤΟΠΙΚΑ

Επιστρέφει στην 3η του Σεπτέμβρη το ΠΑΣΟΚ

επιστρέφει-στην-3η-του-σεπτέμβρη-το-πασ-851206

Ο κυκλος της κυβέρνησης Καραμανλή, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, έκλεισε και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φεύγει και από τις 17 Σεπτέμβρη πιάνει δουλειά η νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι φεύγοντας επιχειρεί να μετατρέψει τη δική της κρίση σε κρίση της δημοκρατίας , χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα για να εξαγοράσει συνειδήσεις με τριχίλιαρα σε μεταφερόμενους ψηφοφόρους που παριστάνουν τους πυρόπληκτους.
Επίσης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία διαδίδει σενάρια συνομωσίας , συκοφαντώντας τους πολιτικούς της αντιπάλους με ανώνυμες αθλιότητες, με καθοδηγούμενους ψευδομάρτυρες, την ώρα που παριστάνει το θύμα της δήθεν ασύμμετρης απειλής.
Ο κ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε για δίκαιη αναδιανομή του εισοδήματος, τερματισμό της άνισης φορολόγησης υπέρ του κεφαλαίου και σε βάρος της εργασίας, τερματισμό της αύξησης των έμμεσων φόρων , δημιουργία συνθηκών για καλές δουλειές για όλους τους Ελληνες, για αλλαγή της προοπτικής στην “γενιά των 700 ευρώ ” που υποφέρει, την αύξηση του επιδόματος ανεργίας στο 70% του μισθού, στην επένδυση του 80% του Δ ΚΠΣ στην περιφέρεια, στη διασφάλιση της σύνταξης 950 ευρώ σε κάθε ζευγάρι συνταξιούχων και 550 ευρώ για κάθε μεμονωμένο συνταξιούχο, για αύξηση των δαπανών για την παιδεία στο 5% στο τέλος της τετραετίας και ένα δισ. ευρώ αύξηση τον πρώτο χρόνο.
Στη συγκέντρωση του Ηρακλείου κυριάρχησαν τα συνθήματα «Γιώργο γερά, να πέσει η δεξιά», «ασύμμετρη απειλή είναι η κυβέρνηση του Καραμανλή» και «νάτος νάτος ο πρωθυπουργός».
Εν τω μεταξύ, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ν. Αθανασάκης απέστειλε εγκύκλιο στις οργανώσεις του Κινήματος, με αφορμή την επέτειο της 3ης του Σεπτέμβρη, με την οποία καλεί σε μαζική κινητοποίηση τόσο για την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών, όσο και για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου