Στις πρώτες θέσεις αγγίζοντας σχεδόν το άριστα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-08-28, 11:10:46
Στις πρώτες θέσεις αγγίζοντας σχεδόν το άριστα

Η μεγάλη του αγάπη ήταν πάντα τα Μαθηματικά. Παρά το γεγονός ότι άγγιξε σχεδόν το άριστα με 19.827 μόρια ο Αντώνης Νασιούλας από το 2ο Λύκειο Βόλου και θα μπορούσε να περάσει σε οποιαδήποτε σχολή, δήλωσε εξαρχής τη Σχολή Μαθηματικό Αθηνών και εκεί τελικά πέρασε. Για τον ίδιο αποτελεί μία δικαίωση και φυσικά χθες χωρίς άγχος περίμενε την ανακοίνωση των βάσεων, απλά προκειμένου και τυπικά να «κλείσει αυτό το κεφάλαιο» και να συνεχίσει πλέον με άλλον αέρα ως φοιτητής πλέον στο Μαθηματικό Αθηνών.

Η χθεσινή ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων έκρυβε και άλλες πολύ υψηλές κατατάξεις σε Σχολές για μαθητές σχολείων του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας.

Η Δήμητρα Στούμπου, μαθήτρια του 7ου Ενιαίου Λυκείου Βόλου, με 18.714 μόρια εισάγεται δεύτερη στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο. Η συγκεκριμένη σχολή ήταν η πρώτη της επιλογή και φυσικά δικαιώθηκε με αυτόν τον τρόπο ο στόχος που είχε θέσει εξαρχής και τον οποίο πέτυχε με προγραμματισμό και υπεύθυνο διάβασμα όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Στην τρίτη θέση στο ίδιο τμήμα κατετάγη ο Σκοπελίτης Δημήτρης Πάτσης με 17.600 μόρια και όπως είναι φυσικό αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

Στην 12η θέση στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης πέτυχε να περάσει ο Νίκος Μπαρπάκης με 19.559 μόρια, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του που είναι επίσης γιατρός οφθαλμίατρος . Ο Νίκος Μπαρπάκης από τον Ιούνιο που είχαν ανακοινωθεί οι βάσεις ουσιαστικά είχε κατοχυρώσει την Ιατρική, έχοντας πετύχει πολύ υψηλές βαθμολογίες σε όλα τα μαθήματα.

Η Αναστασία Οικονόμου από το 7ο Λύκειο Βόλου με 19.736 μόρια πέτυχε επίσης την ένταξή της στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης και δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη που πέτυχε τον στόχο που είχε θέσει.

Ο Κωνσταντίνος Λωρίτης με 19.354 μόρια εισάγεται στην Ιατρική Αθήνας και ήταν αυτός που πέτυχε την καλύτερη βαθμολογία στο σχολείο του, το 8ο Ενιαίο Λύκειο Βόλου. Η ανάρτηση των βάσεων χθες ήταν η ουσιαστική επιβεβαίωση των κόπων του αφού από τον Ιούνιο είχε ουσιαστικά κλειδώσει την επιτυχία του.

Ο Νικόλαος Αγιώτης με 18.300 μόρια κατετάγη στην 36η θέση στην Κτηνιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
2
=