ΤΟΠΙΚΑ

Φιλικό τεστ ο Ολυμπιακός με ΠΑΣ στον Αλμυρό

φιλικό-τεστ-ο-ολυμπιακός-με-πασ-στον-αλ-851206

Ενα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα στις 6 μ.μ. ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί στο εθνικό στάδιο Αλμυρού τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το σημερινό φιλικό τεστ θα είναι το δεύτερο με ομάδα από τη Β’ Εθνική, έπειτα από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή που έληξε ισόπαλο 1-1. Ο Κώστας Σταματίου δίνει μεγάλη σημασία στην σημερινή αναμέτρηση, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένος και ο Αλμυριώτης τεχνικός ενδιαφέρεται άμεσα για την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι παίκτες του απέναντι σ’ ένα από τα φαβορί στην κούρσα της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα. Ετσι πιθανόν θα κάνει πρόβα ενδεκάδας, αφού πλέον το ρόστερ ολοκληρώθηκε και οι παίκτες των «ερυθρολεύκων σήμερα είναι οι: Πολυχρόνης Βεζυρίδης, Μπόγιαν Πέικοφ, Χρήστος Κοντοβάς, Ευθύμης Αγγελόπουλος, Χρήστος Καψιώτης, Γιάννης Σαρρής, Ντράσκο Στάνκοφ, Βασίλης Γενιτσαρίδης, Βασίλης Φλώρος, Άκης Πέτρου, Βασίλης Σιγάλας, Θοδωρής Πακάλτσης, Ίλιε Μιτρόφ, Τόνι Χατζής, Στέλιος Παρίσης, Γιάννης Κατσαρός, Αλέξης Γιακάκογλου, Βασίλης Σκαρλάτος,Γιαννης Τσάγγαρης, Κάτε Φονσέκα, Αλέκος Γεωργιάδης, Δημήτρης Βέρμπης, Γεράσιμος Χαϊκάλης, Βαγγέλης Διαμάντης, Πέτρος Κοντέων Θανάσης Ξαντινίδης,Παναγιώτης Μηλιώτης, Γιώργος Δήμας, ο Βραζιλιάνος Ντίλτον Ντε Αραούζο Περέιρα και ο Πολωνός Πάβελ Χαϊντουτσεκ.

Εισιτήρια διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP, τα οποία θα κοστίζουν 500 ευρώ.

Ανακοίνωση Αustrian boys
Ανακοινώνουμε πως 8-9-2007 θα πραγματοποιηθούνε εκλογές στο club των Αustrian boys, ώστε να συγκροτηθεί ένα δυνατό και ανανεωμένο Δ.Σ. Καλείται όποιος οπαδός – φίλαθλος επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτό το νέο Δ,Σ και έχει την ανάλογη διάθεση και όρεξη, να δηλώσει εγγράφως τη συμμετοχή του μετά τις 7 το απόγευμα στα γραφεία μας Κασσαβέτη / Αναλήψεως.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου