ΤΟΠΙΚΑ

Νέα Αγχίαλος – Αθήνα αεροπορικώς 50 ευρώ με επιστροφή!

νέα-αγχίαλος-αθήνα-αεροπορικώς-50-ευρ-205465

Στο θέατρο ΟΥΗΛ το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Ηellas Airlines παρουσία του δημάρχου Λάρισας Κώστα Τζανακούλη και του προέδρου της εταιρίας Βασίλη Ραλάκη.

Η εταιρία Ηellas Airlines ιδρύθηκε τον Ιούλιο 2012 μετά από 5 γόνιμα χρόνια ερευνών και σχεδιασμού. Θέτει ως βασικό στόχο να αλλάξει την άποψη του ταξιδιώτη για τις αεροπορικές εταιρίες.

Η εποχή μας απαιτεί αλλαγή του τρόπου σκέψης και σχεδιασμού μιας εταιρίας ώστε να μπορέσει να επιβιώσει και να αναπτυχθεί.

Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος ανέφερε ότι «Hellas Airlines σημαίνει ανάπτυξη, τουρισμός, οικονομική βοήθεια στην περιοχή μας σημαίνει πολλά. Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα σαν χώρα θεωρείται έτοιμη να έρθουν επενδυτές όπως εμείς να δημιουργήσουν προγράμματα και επενδύσεις. Εμείς σαν αεροπορική εταιρία αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι καλό ,καινούριο και πρωτότυπο .

Για αυτό και διαλέξαμε τον τόπο μας τη Θεσσαλία λόγω στρατηγικής και θέσεως που είναι. Οι επιχειρηματίες της Ηellas Airlines είναι ελληνοαμερικανοί, Λαρισαίοι και Βολιώτες και κάποιοι Αθηναίοι οι οποίοι αποφασίσαμε αυτό το πράγμα είναι στα σκαλιά του εδώ και 4 χρόνια να κάνουμε εδώ στο κέντρο διότι η Θεσσαλία προσφέρει λόγω ότι υπάρχει πολύ εμπορικό κέντρο και τουριστικό.

Η εταιρία αρχίζει πτήσεις στις 15 Ιανουαρίου με πολλές φθηνές πτήσεις για παράδειγμα Αγχίαλο- Αθήνα 50 ευρώ μετ’ επιστροφής και 120 για Ρώμη. Το πρωτότυπο της εταιρίας είναι ότι οι τιμές είναι σταθερές και ίδιες όλες τις ημέρες και όλο το χρόνο.

Μιλάμε για airbus320, ξεκινάμε με δύο αεροσκάφη ,το Μάιο ακόμα 3 και έχουμε εντολή για ακόμα 5 .

Οι κατευθύνσεις είναι 5 πόλεις της Ελλάδος Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ιωάννινα – Ρόδο – Ηράκλειο και Σκιάθο εποχιακά από Απρίλιο έως Οκτώβριο. Μετά πετάμε στην Ευρώπη Ρώμη Μαδρίτη Λονδίνο Φρανκφούρτη και Μόσχα μέχρι στιγμής και για Κύπρο».

onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου