ΤΟΠΙΚΑ

Πιο δυνατος ο Μαγνησιακός με τον Θανάση Ζιάκα

πιο-δυνατος-ο-μαγνησιακός-με-τον-θανάσ-851206

Μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Μαγνησιακός, ενισχύοντας έτσι την αμυντική του γραμμή, αφού απέκτησε τον έμπειρο Θανάση Ζιάκα.
Ο 33χρονος Βολιώτης αμυντικός με 182 συμμετοχές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα με Ολυμπιακό Β., Κόρινθο, Παναργειακό, Νίκη Β., Λεβαδειακό έχει ξεκινήσει από τον Τοξότη, ενώ έχει αγωνισθεί ακόμη στο Μανδραϊκό και τα τελευταία χρόνια με επιτυχία στον Κένταυρο στη Δ΄ Εθνική και στο τοπικό πρωτάθλημα.
Στο νέο πρωτάθλημα ο Μαγνησιακός, με προπονητή για μια ακόμη χρονιά τον Βασίλη Πανόπουλο, θα έχει εμπειρία και ταλέντο αλλά και επιστροφές. Αφού έκανε το “μπαμ” με τον Ζιάκα την ύστατη ώρα των μεταγραφών, έχει στα σκαριά και την απόκτηση ενός Βολιώτη ταλαντούχου παίκτη που είναι ελεύθερος, αφού δεν ήρθε σε συμφωνία με επαγγελματική ομάδα .
Ο Μαγνησιακός αναμένεται να εμφανισθεί ενισχυμένος παρ’ ότι έφυγαν οι Κέρι Λόρι, Μακρυγιάννης και Ντελάκος, αφού απέκτησε τον έμπειρο επιθετικό Θοδωρή Τσομπανόπουλο, τον Μπάμπη Καραλή από τον Ιάσονα Διμηνίου, τον Ντίνο Μωραΐτη από τον Απόλλωνα Καναλίων τους τερματοφύλακες Χαράλαμπο Βάτσα και Θωμά Χαρχαρή από ΑΠΟΒ και Ολυμπιακό, έμεινε στην ομάδα ο Φώτου, πήρε τους Γιάννη Γκίνη και Βασίλη Ρομποτό από τα Ανω Λεχώνια, τον Φόρη Ντάντο από τον Ιάσονα, τον Βασίλη Σακελλαρίου από τον Σαρακηνό και τον Δημήτρη Μανώλη, ο οποίος αγωνιζόταν σε σωματείο των Αθηνών.

Σχολή ποδοσφαίρου Μαγνησιακού
Η σχολή ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού αρχίζει από σήμερα την λειτουργία της για την φετινή περίοδο, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση που έχει στην λειτουργία και αξιοποίηση ποδοσφαιρικών ταλέντων, αλλά και στην ψυχαγωγία και την άθληση μέσω του ποδοσφαίρου. Η έναρξη ορίζεται στις 10 το πρωί σήμερα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Μαγνησιακού, ενώ πληροφορίες για τα τμήματα ακαδημιών δίνονται στα τηλέφωνα 24210-36230 (6 μ.μ.-8 μ.μ.) και 697405042, 6974104249.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου