ΤΟΠΙΚΑ

Αντώνης Ρέμος και “Οnirama” στο ΕΑΚ Βόλου

αντώνης-ρέμος-και-οnirama-στο-εακ-βόλου-851206

Η μοναδική συναυλία υπερ – θέαμα του Αντώνη Ρέμου με τους “ΟΝIRAMA” θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου στις 9.00 το βράδυ στο ΕΑΚ Βόλου. Στη συναυλία του Βόλου, θα προηγηθεί της έναρξης, η παρουσίαση της νέας ομάδας και της φανέλας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με ένα happening που προετοιμάζεται από τα μέλη της ΠΑΕ.
Καθώς η συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη συγκεντρώνει το ενδιαφέρον κοινού και χορηγών, ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός Δήμου Βόλου θα διαθέσει μέρος των εσόδων για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές της Ηλείας. Κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη οι 60 εξειδικευμένοι τεχνικοί ήχου και εικόνας θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την παρουσίαση της μοναδικής συναυλίας, όπου ο Αντώνης Ρέμος με τη συμμετοχή των “ONIRAMA”, θα παρουσιάσουν ένα μουσικό υπερ – θέαμα στο οποίο ο σπουδαίος τραγουδιστής θα ερμηνεύσει τις επιτυχίες του με το νεανικό μουσικό συγκρότημα να συμμετέχει σε πρωτότυπα ακούσματα.
Πρόκειται ίσως για την πιο εντυπωσιακή συναυλία του φετινού καλοκαιριού, που στον τομέα ήχου και εικόνας βασίζεται στα πρότυπα του εξωτερικού και εκπροσωπεί η νέα τάση ανά τον κόσμο, οι συναυλίες να αποτελούν γεγονότα και οι ερμηνευτές να παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε ένα ιδιαίτερα φροντισμένο σκηνικό περιβάλλον.
Ο Αντώνης Ρέμος είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος σύγχρονος λαϊκός τραγουδιστής της τελευταίας 10ετίας. Με πολλούς πλατινένιους και χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό του και μεγάλη απήχηση σε ένα ευρύ φάσμα ηλικιών o Αντώνης Ρέμος έκλεισε πέρυσι τα πρώτα 10 χρόνια της πορείας του στην ελληνική μουσική σκηνή. Επειτα από πολλά χρόνια αποχής από τις συναυλίες, το καλοκαίρι του 2007, ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποιεί μια μεγάλη τουρνέ σε όλη την Ελλάδα.
Ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι γεμάτο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου.
«Ετσι ξαφνικά», «Τι ήμουνα για σένα», «Νύχτες μοναξιάς», «Μείνε», «Ποιο κορμί σε ταξιδεύει», «Με την πόρτα ανοιχτή», «Εμείς», «Το κέρμα», «Ητανε λάθος μου», «Ελα να με τελειώσεις», «Μα δεν τελειώσαμε», «Εκρυψα το πρόσωπό μου», «Μια αναπνοή», «Εγώ είμαι εδώ», «Μη φύγεις», «Δεν έχω που να πάω», «Θα’πρεπε», «Που να΄σαι», «Μείνε λίγο στη γραμμή», «Τρέμω», «Καρδιά μου μην ανησυχείς» είναι μερικά από τα τραγούδια που γεμίζουν τις νύχτες του φετινού καλοκαιριού.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός έχει διευρύνει τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων, η οποία πραγματοποιείται στο Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ( 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα), στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων «Δίαυλος», στο περίπτερο του Δήμου Βόλου Ιωλκού – Αργοναυτών, αλλά και από τις παρακάτω επιχειρήσεις: Καταστήματα Champion ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, Δισκοπωλεία: CLASIC, ΖΥΓΟΣ, ΙΝΤRIS και το Video Club CASABLANCA.
Εκτός της πόλης του Βόλου, εισιτήρια προπωλούνται στον Αλμυρό από το κατάστημα ενδυμάτων «Βαζούρας» στην κεντρική πλατεία, στο Βελεστίνο από το Φαρμακείο του κ. Απόστολου Παπαγεωργίου και στην περιοχή της Γατζέας στο Bar – Restaurant RIVERΑ. Τιμή εισιτηρίου: 20 €.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου