ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζονται τα γυρίσματα στη Σκιάθο

συνεχίζονται-τα-γυρίσματα-στη-σκιάθο-851206

Στη Σκιάθο συνεχίζονται με επιτυχία τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «MAMMA MIA» με τους βασικούς πρωταγωνιστές Meryl Streep και Pierce Brosnan. Πολύς κόσμος παρακολουθεί τα γυρίσματα από κάποια μικρή απόσταση από τους ηθοποιούς. Την πρώτη μέρα στις 29-8-2007 τα γυρίσματα έγιναν στο παλιό λιμάνι, την επόμενη μέρα στον Άγιο Νικόλαο και σήμερα καθώς και τις επόμενες μέρες θα γίνουν τα θαλάσσια γυρίσματα.
To «ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ» είναι ένα διάσημο μιούζικαλ και βασίζεται σε 22 κομμάτια των ΑΒΒΑ, της αγαπημένης σουηδικής μπάντας που το 1974 κέρδισε το διαγωνισμό της Eurovision με το «Waterloo» και 33 χρόνια αργότερα συνεχίζει να είναι μάχιμο.
Η σεναριακή «γραμμή» του μιούζικαλ εκτυλίσσεται μεταξύ Λονδίνου και ενός ελληνικού νησιού. Μια νεαρή γυναίκα, που ετοιμάζεται να παντρευτεί στην Ελλάδα, θα αναζητήσει μαζί με την Αγγλίδα μητέρα της τον πραγματικό της πατέρα, αφού η «mamma mia» του τίτλου με τα χαρακτηριστικά της μοναδικής Streep είναι μια απελευθερωμένη γυναίκα που κάποιο καλοκαίρι στην Ελλάδα της δεκαετίας του ΄60 είχε τρεις παράλληλες σχέσεις!
Οι παραγωγοί του φιλμ είναι ο Tom Hanks και η γυναίκα του Rita Wilson κάτω από την ομπρέλα της εταιρίας τους Playtone, οι οποίοι μένουν πιστοί στην ιστορία και συνδυάζουν τα εξωτερικά γυρίσματα με μερικές βουτιές στις παραλίες της Σκιάθου, νησί το οποίο λατρεύουν και έχουν επισκεφτεί ακόμη μια φορά στο παρελθόν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου