ΤΟΠΙΚΑ

Αγ. Λαυρέντης: Συναυλία στο δάσος για καλό σκοπό

αγ-λαυρέντης-συναυλία-στο-δάσος-για-κα-207820

Συναυλία αλληλεγγύης θα δοθεί μεθαύριο, Πέμπτη, στον Αγ. Λαυρέντη Πηλίου, με σκοπό, τα έσοδά της να διατεθούν για τη στέγαση του Αναπτυξιακού Συλλόγου Νέων της περιοχής, που έμεινε άστεγος μετά από πυρκαγιά τον περασμένο χειμώνα, οπότε απανθρακώθηκε ένα από τα κομβικότερα κτίρια της κεντρικής πλατείας και καταστράφηκαν ολοσχερώς, τόσο η στέγη του Συλλόγου, όσο και το «Μπαϊράκι», το μοναδικό μπαράκι του Αγίου Λαυρεντίου, χώροι και οι δυο, που συγκέντρωναν τον κοινωνικό βίο του χωριού.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του «Μουσικού Χωριού» στην καρδιά του δάσους, στην πλατεία Χατζίνη, όπου θα στηθεί γιορτή με μερικούς από τους πιο ικανούς λαϊκούς μουσικούς της χώρας και μουσική από τη Μικρά Ασία, την Κωνσταντινούπολη, τραγούδια του «καφέ αμάν» και του ρεμπέτικου, αμανέδες και σκοπούς της Μυτιλήνης, δημοτικά της Ηπείρου και βαλκανικά σουξέ.

Οι μουσικοί που θα παίξουν αφιλοκερδώς είναι, μεταξύ άλλων, oι:

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΟΛΛΕΚΤΙΒΑ «ΛΩΞΑΝΔΡΑ» με τους Αγγούση Νίκο: κλαρίνο, Βασιλειάδη Δημήτρη: κανονάκι, Ρία Ελληνίδου: τραγούδι, Μαγνήσαλη Νίκο: κρουστά, Μεταξά Λουκά: μπάσσο, φωνητικά, Μπακλατζή Πρόδρομο: βιολί, Παναγούλια Δημητρη: κρουστά, Ταπάκη Κυριάκο: ούτι, κι ακόμη οι: Μάνος Αχαλινωτόπουλος (κλαρίνο),Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί), Ανδρέας Κατσιγιάννης (σαντούρι), Σόλων Λέκκας (τραγούδι), Κατερίνα Παπαδοπούλου (τραγούδι), Σωκράτης Σινόπουλος (πολίτικη λύρα) και Παντελής Στόϊκος (τρομπέτα). Εναρξη: 21.00. Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου