ΤΟΠΙΚΑ

Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου το Σεπτέμβριο στην Πορταριά

διεθνές-τουρνουά-ποδοσφαίρου-το-σεπτ-851206

Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου Νέων θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Πορταριά Πηλίου με διοργανωτή τον Δήμο Πορταριάς και τον Αθλητικό του Οργανισμό, την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας και τον Αθλητικό Οργανισμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας.
Το τουρνουά θα έχει την ονομασία “ Όρμινος”, θα διεξαχθεί 7-8 και 9 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των ομάδων (γεννηθέντες 1990 -91) του Ολυμπιακού Πειραιά, της Μικτής της ΕΠΣΘ, της μικτής της ΕΠΣ Φθιώτιδας και της Ενωσης του Νις από την Σερβία.
Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό γήπεδο Πορταριάς θα γίνουν οι αγώνες:
17.00: ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας
18.30: Ολυμπιακός Π. – Νις
Το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη θα γίνουν το πρωί οι αγώνες
9.30: ΕΠΣ Φθιώτιδας-Ολυμπιακός Π.
11.00: ΕΠΣ Θεσσαλίας- Νις

Το απόγευμα του Σαββάτου οι αποστολές θα επισκεφθούν το μουσείο Μακρινίτσας και στις 7.30 στο κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς θα υπάρξει εκδήλωση με χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Πορταριάς Βασίλη Κοντορίζο, την πρόεδρο του ΑΟΝΑΜ Εφη Καρανικόλα και τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ Τάσο Μπατζιάκα, θα γίνει η βράβευση των πρώτων σκόρερ των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ και θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί.

Τη Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου το πρωί θα γίνουν οι αγώνες
9.30: ΕΠΣ Φθιώτιδας-Νις
11.00: ΕΠΣ Θεσσαλίας-Ολυμπιακός Π.

*Την οργανωτική επιτροπή του 3ου τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου Όρμινος αποτελούν οι κ.κ. Ν. Ρηγώνης, Π. Κωνσταντίνου, Γ. Ζούκας, Α. Ακτσιαλής, Ν. Τσεκούρας, Θ. Δρόσος, Θ. Θεοδώρου, Ι. Κούκος και Ι. Βλάχος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου