ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ταχυδρόμος χτυπάει πάντα … 2 φορές

ο-ταχυδρόμος-χτυπάει-πάντα-2-φορές-851206

Ασύμμετρη υπηρεσία
Ερώτηση αφελούς. Τι σημαίνει ασύμμετρη απειλή; Μήπως ασύμμετρη υποκρισία;
Α.Τ

Κρυμμένοι
Κρυμμένοι ήταν το Σαββατοκύριακο όλοι οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας; Η Ρηγίλλης είχε φροντίσει σε όλους να στείλει SMS και να τους προτρέπει να αποφεύγουν οποιαδήποτε προεκλογική εκδήλωση και εμφάνιση σε τηλεοπτικά «παράθυρα».
Α.Τ

Μία θέση κενή…
Ανοικτή αφήνει την έβδομη θέση το ΛΑΟΣ στη Μαγνησία, καθώς υπάρχει προβληματισμός για το πρόσωπο του κ. Ράππου.
Α.Τ

Τα κλιμάκια των υποψηφίων
Την Παρασκευή ξεκινούν τις περιοδείες τους τα κλιμάκια των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει βγάλει η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος…
Α.Τ

Καταστροφή
“Νιώθουμε πάρα πολύ άσχημα. Οι καπνοί από την Εύβοια έφτασαν μέχρι την Αθήνα και νιώθουμε οδύνη για την μεγάλη καταστροφή”. Με τα λόγια αυτά εξέφρασε τα συναισθήματά της, αναγνώστρια του “Τ” η οποία ζει στην πρωτεύουσα. Η συγκλονιστική τηλεοπτική εικόνα σε συνάρτηση με τα μηνύματα της καταστροφής που μετέφερε ο άνεμος, είναι οι πιο δυνατές μαρτυρίες, που σκιαγραφούν τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Εσπευσμένα
Αρον-άρον διέκοψαν τις διακοπές τους οι κάτοικοι περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. Ορισμένοι μάλιστα εξ αυτών, είχαν επιλέξει ως τόπο παραθερισμού την περιοχή της Μαγνησίας, αλλά μόλις έγινε γνωστό το καταστροφικό έργο του πύρινου μετώπου, επέστρεψαν εσπευσμένα στην βάση τους με έκδηλη αγωνία για την εξέλιξη των γεγονότων.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Ακύρωση κατ ανάγκη
Κατ ανάγκη και λόγω συνθηκών ακυρώνονται δύο πολύ αξιόλογες εκδηλώσεις, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν αύριο και στις αρχές Σεπτεμβρίου στο θεατράκι του Χόρτου με πρωτοβουλία του Ιδρύματος “Π. Αγγελίνη- Γ. Χατζηνίκου”. Η συμμετοχή φορέων και Οργανισμών ανά την Ελλάδα στο εθνικό πένθος, είναι αν μη τι άλλο ένδειξη πολιτισμού. Στο πλαίσιο αυτό καταγράφεται η παρουσία και προσφορά του Ιδρύματος Αγγελίνη, που επί σειρά ετών στηρίζει με περισσή αφοσίωση τον πολιτισμό κι όσα αυτός πρεσβεύει, επί της ουσίας.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Φόβος και τρόμος των υποψηφίων
Αν θέλεις να προκαλέσεις κακό σε κάποιον υποψήφιο αυτές τις μέρες κάνε μια δημοσίευση υπέρ του έστω και θετική. Είναι τέτοια η αγωνία τους να μην περάσει στην κοινή γνώμη η άποψη ότι την ώρα που η Ελλάδα καίγεται εκείνοι συνεχίζουν τον προεκλογικό τους αγώνα, που ούτε… μονόστηλο στον κόρφο τους. Το τριήμερο εθνικό πένθος έχει αναστείλει κάθε προεκλογική δραστηριότητα. Όμως δεν πιστεύουμε ότι μια δημοσίευση στα πλαίσια των αναγκαίων ανακοινώσεων αποτελεί ασέβεια προς τους νεκρούς του πύρινου ολέθρου. Είπαμε, αναβάλλονται συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις κλπ. Οι ανακοινώσεις δεν νομίζω ότι είναι κάτι απαράδεκτο.
Χ.Μ

Η περιπολία του πατριάρχη
Προχθές το βράδι σ΄ ολόκληρο το Πήλιο, ακόμη και στην πόλη του Βόλου, οι συνθήκες ήταν τραγικές για πυρκαγιά. Σφοδροί άνεμοι, στεγνή ατμόσφαιρα και ξηρό έδαφος. Όμως κάποιοι συμπολίτες μας εθελοντές περιπολούσαν στους δρόμους του Πηλίου για να προλάβουν το κακό. Τελικώς η Μαγνησία στάθηκε τυχερή κι έτσι ελπίζουμε να συμβεί και τις επόμενες μέρες. Ιδιαίτερα μας χαροποίησε το γεγονός ότι μεταξύ αυτών που περιπολούσαν στο κεντρικό Πήλιο ήταν και ο ίδιος ο Δήμαρχος Πορταριάς Βασίλης Κοντορίζος. Τελικά, άμα κάνεις τη δουλειά σου με μεράκι, ούτε ηλικία, ούτε εγχειρίσεις σ΄ εμποδίζουν. Μας δίνει κουράγιο η συμπεριφορά του πατριάρχη της Αυτοδιοίκησης.
Χ.Μ

Μπαίνει δυνατά
Από χθες άρχισε να λειτουργεί το πολιτικό γραφείο του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Πιτσιώρη. Έμπειρος στις εκλογικές μάχες ο Βολιώτης πολιτικός ετοιμάστηκε σε χρόνο ρεκόρ και παρά το γεγονός ότι εισήλθε τελευταίος στην προεκλογική κούρσα ήδη σε ορισμένους αρχίζει και κλείνει… γύρους.
Χ.Μ

Πενθεί πραγματικά
Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ροδούλα Ζήση είναι αυτή που αμέσως μετά τη μεγάλη καταστροφή που έπληξε τη χώρα κυριολεκτικά κατέβασε ρολά. Μία ανακοίνωση ότι αναστέλλει την πολιτική της

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου