ΤΟΠΙΚΑ

Το Αστικό ΚΤΕΛ στο παζάρι

το-αστικό-κτελ-στο-παζάρι-220739

Η τιμή για τη μετάβαση στο παζάρι με το αστικό ΚΤΕΛ είναι 1,5 ευρώ, στην κατηγορία ζώνης πράσινου εισιτηρίου

Ξεκινά για ακόμη μία χρονιά τη Δευτέρα 6 Αυγούστου η εμποροπανήγυρη του Βόλου που για δεκαετίες αποτελεί θεσμό για την περιοχή. Η «Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε.» όπως κάθε φορά δρομολογεί λεωφορεία για την μετάβαση βολιωτών και επισκεπτών στον χώρο του παζαριού στην Βιομηχανική Περιοχή.

Ειδικότερα, τα δρομολόγια που έχει αποφασιστεί να εκτελεστούν είναι:

18.45,

19.30,

20.00,

20.30,

21.00,

21.30,

22.00,

22.30,

23.00,

23.30.

Η αφετηρία θα γίνεται από την διασταύρωση των οδών Δημητριάδος και Σόλωνος και η επιστροφή από την είσοδο του παζαριού θα εκτελείται ανά μισή ώρα, μεταφέροντας άνετα και γρήγορα τους επισκέπτες.

Με την επιλογή της αστικής συγκοινωνίας αποφεύγονται οι ουρές αυτοκινήτων, η κυκλοφοριακή συμφόρηση, αλλά και η έλλειψη παρκινγκ που προκαλεί αρκετές φορές, επιπρόσθετη ταλαιπωρία. Η τιμή του εισιτηρίου για τη μετάβαση στη φετινή εμποροπανήγυρη που ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 13 Αυγούστου είναι 1,50 ευρώ (στην κατηγορία ζώνης πράσινου εισιτηρίου). Ισχύουν όλες οι κάρτες κοινωφελούς χαρακτήρα, πλην των ΑμεΑ.

«Βγαίνουμε Βόλο κάθε Τρίτη» με το Αστικό ΚΤΕΛ!

Εξάλλου, η Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε. συμμετέχει μαζί με το Δήμο Βόλου, την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Εστίασης και Διασκέδασης της περιοχής στο πρόγραμμα «Ημέρα Πόλης», όπου κάθε Τρίτη παρέχεται η δυνατότητα μειωμένων τιμών σε κάθε καταναλωτή που θα επιλέξει τις συμβεβλημένες στο πρόγραμμα επιχειρήσεις.

Έτσι, από αυτή την Τρίτη και κάθε Τρίτη η εταιρεία μας δρομολογεί λεωφορεία για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της αγοράς τις βραδινές ώρες. Πιο συγκεκριμένα, από την Τρίτη 7 Αυγούστου, θα δρομολογηθούν λεωφορεία από το κέντρο της πόλης του Βόλου προς την Αγριά και τις Αλυκές, από τις 11 το βράδυ έως και τις 5 τα ξημερώματα. Οι αναχωρήσεις θα γίνονται ως εξής: 23.00, 24.00, 01.00, 02.00, 03.00, 04.00.

Η αφετηρία θα γίνεται από την διασταύρωση των οδών Δημητριάδος με Μαυροκορδάτου (Πανεπιστήμιο) και θα ακολουθείται η εξής διαδρομή: Δημητριάδος – Γ. Λαμπράκη – Αθηνών – Πευκακίων – Ηρώων Πολυτεχνείου – Αγησάνδρου – Βάκχου – Δουλκέρογλου – Ε.Ο. Αθηνών- Βόλου – Σέκερη – Γ. Λαμπράκη – Ιάσωνος – Πολυμέρη – Ε.Ο. Τσαγκαράδας-Βόλου- Δημοκρατίας – Ηρώων Πολυτεχνείου –Σουτραλί- Επ. Οδός Αγριάς-Μηλεών – Εθν. Αντιστάσεως – Ρ. Φεραίου – LIDL – Ε.Ο. Τσαγκαράδας -Βόλου– Πολυμέρη – Φιλελλήνων – Δημητριάδος με Μαυροκορδάτου (Πανεπιστήμιο).

Στην οδό Πευκακίων, όπου υπάρχουν κέντρα διασκέδασης θα πραγματοποιείται στάση. Διευκρινίζεται ότι και στα συγκεκριμένα δρομολόγια ισχύει η κάρτα πολλαπλών διαδρομών “Bus Card” για τους κατόχους της, ενώ το κόστος κάθε διαδρομής ανέρχεται στα 1,10 ευρώ (κατηγορία ζώνης μπλε εισιτηρίου).

Τέλος, λόγω χαμηλής πληρότητας προς την θαλάσσια ακτή του Καρνάγιου στα Κάτω Λεχώνια ανακοινώνεται η αναστολή εκτέλεσης των δρομολογίων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου