ΤΟΠΙΚΑ

Θετικά και χρήσιμα συμπεράσματα από τα φιλικά του Ολυμπιακού στη Θράκη

θετικά-και-χρήσιμα-συμπεράσματα-από-τ-851206

Θετικά και χρήσιμα συμπεράσματα βρήκαν από τα δυο φιλικά που έδωσε ο Ολυμπιακός στη Θράκη, ενώ για μια ακόμη φορά υπήρχε προβληματισμός από την όχι καλή αγωνιστική διάθεση των λεγομένων εφεδρικών, που θέλουν περισσότερη προσπάθεια για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του τεχνικού Κώστα Σταματίου.
Δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) ήταν ο απολογισμός του Ολυμπιακού στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε στη Θράκη με Έβρο Σουφλίου και Πανθρακικό.
Όσον αφορά στο ματς με τον Πανθρακικό που έγινε στην Κομοτηνή, ανώτερος στο α’ μέρος ο Ολυμπιακός μπόρεσε να προηγηθεί με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1 για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων». Στο β’ μέρος ο Πανθρακικός ανέβασε την απόδοσή του και στη μοναδική αξιόλογη φάση της επανάληψης ο Βανίδης εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα καρέ του Ολυμπιακού και με κοντινό σουτ δεν δυσκολεύτηκε να παραβιάσει την εστία του Βεζυρίδη και να διαμορφώσει το τελικό 1-1.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Κωνσταντινίδης, Ρομπίνιο, Αγγελόπουλος, Αθανασιάδης, Γκαμπόρ, Γήττας, Χαραλαμπίδης, Μουρατίδης, Μαλαδένης, Ντιαλό. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Καρκάνης, Βίριτς, Σεμερτζίδης, Τσερκέζος, Μπιλιλής, Βανές, Μπαχαρίδης, Σουάνης, Αργυρίου, Βανίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βεζυρίδης, Αγγελόπουλος (70’ Γενιτσαρίδης), Σαρρής, Πέτρου, Φλώρος, Πακάλτσης, Χατζηκωνσταντίνου, Χάιντουτσεκ, Τσάγγαρης, Φονσέκα (84’ Κατσαρός), Χαϊκάλης (70’ Βέρμπης).
Χωρίς νικητή έληξε όμως και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Έβρο Σουφλίου, που έγινε στην έδρα του δεύτερου. Ο Κώστας Σταματίου παρέταξε ως επί το πλείστον νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τελικά έμειναν στο 1-1 απέναντι στους Εβρίτες που φέτος θα λάβουν μέρος στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Το σκορ άνοιξε με τον Γεωργιάδη, ο οποίος με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στον ΑΣΚ Ολυμπιακό, ενώ το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 68’. Κόντρα στο Σουφλί αγωνίστηκαν οι Πέικοφ, Παρίσης, Στάνκοφ, Γενιτσαρίδης, Σιγάλας, Μιτρόφ, Σκαρλάτος, Καψιώτης, Γεωργιάδης (70’ Βέρμπης), Διαμάντης και Ξαντινίδης.
* Το επόμενο φιλικό ματς του ΑΣΚ Ολυμπιακού έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Κυριακή 2/9 στη Λαμία με την τοπική ομάδα, αν δεν υπάρξει κύπελλο.

1η Σεπτέμβρη με Ρέμο η παρουσίαση Ολυμπιακού
Ως ένας από τους μεγάλους χορηγούς της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου με τη συμμετοχή των ONIRAMA η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, όχι μόνο υποστηρίζει οικονομικά τη συναυλία, αλλά θα συμβάλλει και με την παρουσία της ως φορέας, αφού θα παρουσιάσει τη νέα ομάδα και τη φανέλα σε ειδικό happening που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο ΕΑΚ Βόλου λίγο προ της έναρξης της συναυλίας, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2007 στο Στάδιο ΕΑΚ Βόλου στις 9.00 το βράδυ.
Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται στο Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου (καθημερινά 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα), στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων «Δίαυλος», στο περίπτερο του Δήμου Βόλου Ιωλκού-Αργοναυτών αλλά και από τις παρακάτω επιχειρήσεις:
Καταστήματα Champion ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δισκοπωλεία: CLASIC, ΖΥΓΟΣ, INTRIS
Video Club CASABLANCA
Εκτός της πόλης του Βόλου, εισιτήρια προπωλούνται στον Αλμυρό από το κατάστημα ενδυμάτων «Βαζούρας» στην κεντρική πλατεία, στο Βελεστίνο από το Φαρμακείο του κ. Απόστολου Παπαγεωργίου και στην περιοχή της Γατζέας στο Bar – Restaurant RIVERA.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου