ΤΟΠΙΚΑ

Ανοίγει τις πύλες του το παζάρι ανήμερα του Σωτήρος

ανοίγει-τις-πύλες-του-το-παζάρι-ανήμερ-222823

Την ερχόμενη Δευτέρα 6 Αυγούστου ανοίγει τις πύλες του το παζάρι του Βόλου, για πρώτη φορά με Κανονιστική Απόφαση και όρους διαφάνειας αλλά και ίσης αντιμετώπισης των συμμετεχόντων. Ήδη έχει καλυφθεί το 60% των θέσεων ενώ σε έκτακτη συνεδρίασή του αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο θα εγκρίνει την κατάσταση των συμμετεχόντων καθώς δόθηκε παράταση μέχρι κι αύριο να συμπληρώσουν τα όποια δικαιολογητικά ή να υποβάλλουν αιτήσεις.

Όπως τόνισε σήμερα η αντιδήμαρχος Οικονομικών Νατάσσα Οικονόμου, το παζάρι θα γίνει με την τήρηση όλων των νόμιμων διαδικασιών, και υλοποιείται έπειτα από πολύμηνη και σοβαρή προσπάθεια για να συνταχθεί για πρώτη φορά Κανονιστική Απόφαση προκειμένου να γίνει μια σύγχρονη και σύμφωνα με όλους τους όρους εμποροπανήγυρη.

«Το πιο δύσκολο βάρος ήταν η υλοποίηση του παζαριού. Στόχος είναι να γίνει ένα παζάρι σύγχρονο και να υπάρχει ίση αντιμετώπιση σε όλους. Κι αυτό ήταν δύσκολο λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν, καθώς δεχθήκαμε πολλά παράπονα και οχλήσεις οργανωμένων ομάδων», τόνισε.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο, πρόθεση της Δημοτικής Αρχής ήταν να μη διαιωνίζονται παλιές νοσηρές καταστάσεις, αλλά και να φιλοξενηθούν και έμποροι, που πλήττονται από την κρίση».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου