ΤΟΠΙΚΑ

Στο Κτίριο Καπνού η Διεύθυνση Εμπορίου

στο-κτίριο-καπνού-η-διεύθυνση-εμπορίο-851206

Από αύριο μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας, η Διεύθυνση Εμπορίου, αλλάζει στέγη, καθώς μεταστεγάζεται στο Κτίριο του Οργανισμού Καπνού που βρίσκεται στην οδό Ανθίμου Γαζή, μεταξύ Ογλ και Γαμβέτα.
Το κτίριο ως γνωστόν έχει παραχωρηθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στη ΝΑΜ για 99 χρόνια. Η προηγούμενη Νομαρχιακή Αρχή του Γιάννη Πρίντζου ήθελε στο συγκεκριμένο κτίριο να προχωρήσει στη σύνταξη νέας στατικής μελέτης για τη ριζική ανακαίνιση του κτιρίου και τη μεταστέγαση εκεί των διάσπαρτων νομαρχιακών υπηρεσιών που στεγάζονται σε μισθωμένα οικήματα και για τα οποία εκταμιεύονται σημαντικά ποσά κάθε χρόνο. Τέτοιες υπηρεσίες της ΝΑΜ είναι το ΚΕΚΑΝΑΜ, η ΕΚΠΟΛ, η Δ/νση Κτηνιατρικής, η Τοπογραφική Υπηρεσία, η Στατιστική Υπηρεσία κ.ά.
Η νέα Νομαρχιακή Αρχή με το σκεπτικό ότι η συσσώρευση όλων των διάσπαρτων νομαρχιακών υπηρεσιών στο κεντρικό αυτό κτίριο του Βόλου θα επιδείνωνε ακόμη περισσότερο το κυκλοφοριακό της πόλης τελικά επέλεξε τη λύση αποσυμφόρησης ορισμένων μόνον υπηρεσιών που σήμερα στεγάζονται στο κτίριο του Διοικητηρίου.
Ειδικότερα στο Κτίριο του Οργανισμού Καπνού με είσοδο από την οδό Ανθίμου Γαζή θα στεγαστούν στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο του κτιρίου η Διεύθυνση Εμπορίου, ενώ στον 3ο όροφο θα στεγαστεί και ο Αθλητικός Οργανισμός της ΝΑΜ. Στο ίδιο επίσης κτίριο παραχωρείται από τη ΝΑΜ χώρος για τη λειτουργία της Ένωσης Καταναλωτών Βόλου.
Συνολικά στο κτίριο του Οργανισμού καπνού μεταστεγάζονται τα γραφεία για τους 18 υπαλλήλους της Δ/νσης Εμπορίου, η οποία περιμένει επίσης άλλους τέσσερις νέους υπαλλήλους, που θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου