ΤΟΠΙΚΑ

«Kλείδωσε» η υποψηφιότητα Πιτσιώρη

kλείδωσε-η-υποψηφιότητα-πιτσιώρη-851206

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει σήμερα το μεσημέρι από το Γραμματέα του Κόμματος Νίκο Αθανασάκη, καθώς χθες δεν ήταν εφικτό κάτι τέτοιο λόγω και της ανοιχτής συγκέντρωσης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου στην Καρδίτσα.
Υπογραμμίζεται ότι τις δύο τελευταίες μέρες και μόλις το όνομα του πρώην δημάρχου Βόλου και υπουργού του ΠΑΣΟΚ έπεσε στο τραπέζι τόσο στη Χαριλάου Τρικούπ όσο και στο κόμμα στο Βόλο, μεσολάβησαν πολλά στελέχη προκειμένου να υπερθεματίσουν για την υποψηφιότητά του, επισημαίνοντας ιδιαίτερα το «πολιτικό βάρος και το κύρος του, που σε όλα τα χρόνια της πολιτικής του σταδιοδρομίας δεν αμφισβητήθηκαν ποτέ, ακόμη και από τους πιο σκληρούς πολιτικούς του αντιπάλους».
Ο Δημήτρης Πιτσιώρης χθες πριν το τηλεφώνημα του Νίκου Αθανασάκη, δεν προέβη σε καμία δήλωση, αν και άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος σημείωναν με έμφαση ότι ο πρώην δήμαρχος, από τη στιγμή που δήλωσε ότι «είναι στη διάθεση του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ» είχε σταθμίσει όλες τις παραμέτρους και ασφαλώς θα συμβάλει τα μέγιστα στη δυναμική που είναι απαραίτητη να αναπτυχθεί τοπικά, ώστε το ΠΑΣΟΚ να επανακτήσει την πολιτική υπεροχή απέναντι στη Ν.Δ., ανατρέποντας στην κάλπη τα εκλογικά ποσοστά του 2004.
Από την πλευρά της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας τα στελέχη περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις από τη Χαριλάου Τρικούπη, ώστε συντονισμένα πλέον, μαζί και με τους επτά υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, να σχεδιαστεί το πρόγραμμα των εξορμήσεων για τις επόμενες 3 εβδομάδες στην τελική ευθεία των εκλογών.
Προς αυτή την κατεύθυνση θα συγκροτηθούν οι Ομάδες Εργασίας, που σε συνεργασία με την Εκλογική Επιτροπή Αγώνα του Νομού και τους υποψηφίους βουλευτές θα οργώσουν τη Μαγνησία, παρουσιάζοντας τις βασικές πτυχές του προγράμματος.
Παράλληλα σχεδιάζονται και οι ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις που θα ακολουθήσουν τόσο στο Βόλο, όσο και στην Περιφέρεια του Νομού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου