ΤΟΠΙΚΑ

Tους έπιασαν μέσα στο σούπερ μάρκετ

tους-έπιασαν-μέσα-στο-σούπερ-μάρκετ-851206

Δύο εμπόρους ναρκωτικών, οι οποίοι συνεργαζόταν άριστα και το τελευταίο χρονικό διάστημα «έσπρωχναν» μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στο Βόλο και τη Νέα Ιωνία, συνέλαβαν χθες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ναρκωτικών Βόλου. Στην κατοχή των δύο δραστών βρέθηκε μία ποσότητα ηρωίνης βάρους 20,2 γραμμαρίων που αντιστοιχεί σε 300 δόσεις ηρωίνης.
Η σύλληψη μιας γυναίκας και ενός άνδρα έγινε μέσα σε σούπερ μάρκετ, όπου είχαν δώσει ραντεβού για την αγοραπωλησία των ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου παρακολουθούσαν στενά εδώ και πολλές μέρες την 39χρονη ιδιωτική υπάλληλο, κάτοικο Βόλου, καθώς είχαν πληροφορίες, ότι διακινούσε ποσότητες ηρωίνης.
Χθες στις 12.30 το μεσημέρι η 39χρονη εξήλθε της οικίας που διεμένει. Οι αστυνομικοί άρχισαν να την παρακολουθούν, όταν σε κάποια στιγμή είδαν να εισέρχεται σε κεντρικό σούπερ μάρκετ.
Εκεί, όπως διαπιστώθηκε, η γυναίκα συνάντησε έναν 36χρονο, ο οποίος είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Η 39χρονη του παρέδωσε την ποσότητα ηρωίνης των 20 γραμμαρίων, ενώ εκείνος της έδωσε το ποσό των 800 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την πώληση των 300 δόσεων ηρωίνης ο 36χρονος θα αποκόμιζε κέρδος 6.000 ευρώ περίπου.
Λίγο πριν ολοκληρώσουν την αγοραπωλησία οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο και τους συνέλαβαν.
Ακολούθησε έρευνα στην οικία της 39χρονης, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, υλικά συσκευασίας ηρωίνης, τρία κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 12.005 ευρώ, ως προερχόμενο από πώληση ναρκωτικών.
Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελέα υπηρεσίας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου