ΤΟΠΙΚΑ

Μαχαίρωσαν ηλικιωμένη μέσα στο διαμέρισμά της

μαχαίρωσαν-ηλικιωμένη-μέσα-στο-διαμέ-223884

Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Το χάρο με τα μάτια της είδε μία ηλικιωμένη Βολιώτισσα που έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Ο νεαρός ληστής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επιτέθηκε με μαχαίρι στην άτυχη ηλικιωμένη η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου σε κρίσιμη κατάσταση.

Η θρασύταση ληστεία σημειώθηκε χθες λίγο πριν το μεσημέρι, όμως λίγες ώρες αργότερα ο νεαρός ληστής έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας όπου κρατείται και ανακρίνεται. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Ο νεαρός ληστής για τον οποίο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί εάν είναι έλληνας ή αλλοδαπός, φέρεται να εισέβαλε στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης στη συμβολή των οδών Γαμβέτα με Αλεξάνδρας το μεσημέρι. Ο δράστης για να ακινητοποιήσει την 79χρονη ηλικιωμένη φέρεται να την χτύπησε στο κεφάλι ενώ επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι της κατάφερε αρκετές μαχαιριές σε όλο της το σώμα.Κανείς ωστόσο δεν είχε αντιληφθεί τίποτα μέχρι το απόγευμα που οι γείτονές την αναζήτησαν και την βρήκαν μέσα σε μία λίμνη αίματος να κείτεται στο δάπεδο του σπιτιού της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλληφθεί ο δράστης.Λίγες ώρες αργότερα ο νεαρός συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας όπου και ανακρίνεται.

Η άτυχη 79χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη, στο κεφάλι αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Οι πληροφορίες χθες το βράδυ από την Αστυνομία δίνονταν με το «σταγονόμετρο» καθώς αναμένονταν να ολοκληρωθεί η έρευνα για να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις πιθανότατα σήμερα.Για το νεαρό δράστη αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου για τα περαιτέρω.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου