ΤΟΠΙΚΑ

Στην Καρδίτσα η Νίκη για την πρώτη αγωνιστική

στην-καρδίτσα-η-νίκη-για-την-πρώτη-αγων-851206

Με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα κοντραριστεί την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος η Νίκη Βόλου, η οποία επιστρέφει αύριο από το Ελατοχώρι. Αύριο, πέρα από την Νίκη, στη Νέα
Ιωνία αναμένεται και ο μάνατζερ των Σάμπλιακ-Βάκουλικ, ώστε οι δύο τελευταίοι να αποτελέσουν και επίσημα τα νέα κυανόλευκα αποκτήματα..

Αναμένονται Σάμπλιακ και Βάκουλικ
Αύριο Σάββατο επιστρέφουν οι παίκτες της Νίκης Βόλου πίσω στην βάση της Νέας Ιωνίας. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Ζαλίκα, αφού αναμετρηθούν σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα κόντρα στον Βατανιακό (ομάδα Δ Εθνικής) το απόγευμα του Σαββάτου θα επιστρέψουν στον Βόλο την ίδια μέρα. Την ίδια μέρα αναμένεται και ο μάνατζερ τόσο του Σάμπλιακ, όσο και του Πέτερ Βάκουλικ, προκειμένου να υπογραφούν τα συμβόλαια τόσο του αμυντικού, όσο και του επιθετικού ποδοσφαιριστή.

Και τυπικά κυανόλευκοι Ντούλας-Κογκουλής
Την υπογραφή τους έβαλαν χθες στα συμβόλαια που τους πρότεινε η κυανόλευκη ΠΑΕ οι Ντούλας και Κογκουλής. Οι δύο παίκτες ήταν πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με την ομάδα της Νέας Ιωνίας, όπως και έγινε χθες, κλείνοντας έτσι και το τυπικό μέρος της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Ντούλας που έχει εντυπωσιάσει αγωνιζόμενος στην επιθετική γραμμή της ομάδας, σκοράροντας σε αρκετά φιλικά παιχνίδια, θα αποτελέσει μέρος της κυανόλευκης οικογένειας για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Ντούλας έχει περάσει από Βέροια, Ένωση Αποστόλου Παύλου και Εθνικό Κατερίνης και έχει ικανοποιήσει σε απόλυτο βαθμό και τον Κατερινώτη τεχνικό Νίκο Ζαλίκα.
Από την άλλη με την μορφή του δανεισμού αποκτήθηκε από την Βέροια ο αριστεροπόδαρος μπακ Κώστας Κογκουλής, που θα φορά τα κυανόλευκα τον επόμενο ένα χρόνο. Ο Κογκουλής έχει περάσει εκτός από την Βέροια και από την ομάδα του Ναυπακτιακού.

Εκτός για 10 ημέρες ο Τσέροβιτς
Απών από τις υποχρεώσεις της Νίκης Βόλου θα είναι για τις επόμενες δέκα μέρες ο Σέρτζιαν Τσέροβιτς. Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Νίκη Ευκαρπίας και μετά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ανακοινώθηκε πως θα λείψει το επόμενο δεκαήμερο, χάνοντας φυσικά και την αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό την ερχόμενη Πέμπτη για το θεσμό του Κυπέλλου.

Κόντρα σε ΑΣΑ την 1η Αγωνιστική
Στην Καρδίτσα θα ταξιδέψει η Νίκη Βόλου στις 23 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπη με την Αναγέννηση για την πρώτη αγωνιστική του Βορείου Ομίλου. Η χθεσινή κλήρωση των πρωταθλημάτων της Β και Γ Εθνικής φέρει τους κυανόλευκους να δίνουν την πρώτη τους μάχη απέναντι σε μια πολύ δύσκολη έδρα, κόντρα σε μια ενισχυμένη Αναγέννηση, η οποία παράλληλα αποτελεί και φαβορί για την άνοδο στον Βόρειο όμιλο της Γ Εθνικής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου