ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Το ταξίδι της Νίκης ξεκίνησε…

το-ταξίδι-της-νίκης-ξεκίνησε-225963

Με πολλά όνειρα και ελπίδες ξεκίνησε χθες το ταξίδι της Νίκης Βόλου με την «πρώτη» προπόνηση να διεξάγεται στο Παντελής Μαγουλάς παρουσία περίπου χιλίων και πλέον φίλων του συλλόγου. Στόχος είναι το ταξίδι στο τέλος της φετινής χρονιάς να είναι γλυκό και η Νίκη να φθάσει στον προορισμό της που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Φωτό: ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ

Η Νίκη έχει ξεκινήσει τις μεταγραφές της και ήδη αριθμεί ήδη 18 ποδοσφαιριστές ενώ στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι το ρόστερ να αποτελείται από τουλάχιστον 25 ποδοσφαιριστές.

Το παρών στην χθεσινή πρώτη έδωσαν και τα 13 νέα αποκτήματα της ομάδας που είναι οι: Βέρτζος, Ουέλιγκτον, Καρατζάς, Σούφλας, Ψιάνος, Φλίγκος, Ρόππας, Μήτσης, Χάμος, Καρακούτσης, Θ. Παπαδόπουλος, Σκούφαλης, Κυριάκος όπως και οι παλιοσειρές πλέον Βούρας, Ριζογιάννης, Μκρτσιαν, Λαζαρίδης και Χολέβας που παραμένουν στα κυανόλευκα.

Παράλληλα παρόντες στην χθεσινή πρεμιέρα ήταν και οι νεαροί Αγγελος Αργύρης και Αδάμ Τζανετόπουλος για τους οποίους θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες αν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Στην τεχνική ηγεσία παραμένει μετά την χθεσινή πετυχημένη σεζόν ο Περικλής Αμανατίδης όπως και οι συνεργάτες του, Σήφης Μωυσίδης και Κώστας Γρηγοριάδης που έπιασαν αμέσως δουλειά.

Οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν σήμερα από αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ, ενώ την Πέμπτη 2 Αυγούστου και όχι την Τετάρτη όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί θα αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Τέλος όσον αφορά τα ονόματα που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχο των κυανόλευκων αυτά είναι των επιθετικών Θανάση Τσίγκα και Βαγγέλη Καούνου ενώ σε αυτά προστίθεται και του Σέρβου μέσου Μπόζινταρ Τάντιτς που έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραικό.

Κυριάκος: «Να εκπληρώσουμε τους στόχους»Στην χθεσινή πρώτη της ομάδας μίλησαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Τάσος Κυριάκος, Αγγελος Βέρτζος, Σωτήρης Χάμος όπως και ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης.

Κυριάκος: «Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο στην πρώτη προπόνηση να βλέπουμε τόσο πολύ κόσμο γιατί αυτό δείχνει πως θα είναι στο πλευρό μας κατά την διάρκεια της χρονιάς και αυτό θέλουμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές. Το ωραιότερο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή είναι να παίζει με πολύ κόσμο αλλά από εκεί και πέρα το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι οι ποδοσφαιριστές υγιείς. Ξεκινάμε μία προσπάθεια όλοι μαζί, παίκτες, κόσμος και διοίκηση για να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Όπως είχα πει και στην παρουσίαση μου οι στόχοι μου είναι πρωταγωνιστικοί πάντα και αυτό θα κάνω και στη Νίκη».

Το μήνυμα του Κυριάκου στον φίλαθλο κόσμο: «Γνωρίζουμε όλοι ότι η Νίκη Βόλου είναι μια ιστορική ομάδα και πρέπει ο κόσμος να έχει υπομονή και να μας στηρίξει. Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη που δείχνουν προς τους παίκτες και την ομάδα».

Βέρτζος: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Νίκη Βόλου αφού είναι μία ομάδα με στόχους. Ο κόσμος διψάει για διακρίσεις και είμαστε εδώ πέρα για να του προσφέρουμε χαρές και ελπίζουμε να έχουμε όλοι την υγεία μας και να δεθούμε σαν ομάδα ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας στο γήπεδο που είναι ο καθρέφτης».

Χάμος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Νίκης και ελπίζω να έχουμε υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε τον στόχο μας με μία μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και ιστορία. Προσωπικά είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στην οικογένεια της Νίκης και ελπίζω να πάνε όλα καλά και τα υπόλοιπα να τα δούμε μέσα στο γήπεδο».

Αμανατίδης: «Ξεκινάει ένα ταξίδι για την ομάδα μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να είναι πάρα πολύ όμορφο και να ξέρετε πως στο τέλος θα γελάσει πάρα πολύς κόσμος που περιμένει νέα χαμόγελα. Μετά το τέλος του περσινού πρωταθλήματος δήλωσα σε προσωπικό επίπεδο πως αισθάνομαι ότι η προσφορά μου είναι ακόμη μικρή.

Θέλω επομένως να προσφέρω πολύ περισσότερα πράγματα και νομίζω ότι με την φετινή ομάδα που θέλουμε να φτιάξουμε όλοι, μια όμορφη ομάδα και δυνατή που θα παίζει πάντα για τη νίκη αυτή η προσφορά μου να γίνει μεγαλύτερη και να ευχαριστηθώ και εγώ. Εύχομαι πραγματικά σε όλο τον κόσμο να έχει την υπομονή και να δει με καλό κριτήριο και αντικειμενικά μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που είναι το μόνο που υπόσχομαι ότι θα γίνει».

Για νέες μεταγραφές και που χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση: «Το γεγονός είναι ότι η ομάδα θα ενισχυθεί περαιτέρω. Το ρόστερ μας αυτή τη στιγμή έχει 18 παίκτες και θα κάνουμε μία ομάδα που θα έχει τουλάχιστον 25. Θα κάνουμε όλες εκείνες τις κινήσεις έτσι ώστε να γίνουμε ανταγωνιστικοί και καλοί. Θα πάρουμε σίγουρα κάποιους παίκτες επιθετικούς.

Ο σχεδιασμός μας πηγαίνει όπως τον έχουμε προγραμματίσει και εύχομαι να μας πάνε όλα καλά και να ολοκληρωθεί όπως τον έχουμε σκεφτεί. Κυκλοφορούνε πάρα πολλοί και καλοί παίκτες αλλά εμείς θέλουμε κάποιους συγκεκριμένα. Αν υλοποιηθούν οι στόχοι όπως τους περιμένουμε τότε πιστεύω ότι θα έχουμε την τύχη να φτιάξουμε μια ομάδα όπως την θέλουμε.

Αυτό θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο για μία ομάδα, για τα θέλω της, για τις σκέψεις και τις ιδέες της, για όλα. Σίγουρα θα αποκτηθούνε ίσως δύο-τρεις παίκτες ακόμη μέχρι να φύγουμε στην προετοιμασία, επειδή όμως φεύγουμε αμέσως πραγματικά δεν με πειράζει να έρθουνε και μετά από 10-12 μέρες κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι που έχουμε βάλει μιας και το μοντάρισμα της ομάδας μας θα ξεκινήσει μετά από 15 μέρες. Αυτές τις 15 μέρες μας περιμένει στο βουνό πάρα πολύ σκληρή δουλειά και είναι κάτι που μπορώ να υποσχεθώ στους παίκτες».

Για το αν η ομάδα συνεχίσει να παίζει επιθετικά: «Νομίζω πως αυτό είναι στις αρχές μου και είναι και στις αρχές και την ψυχοσύνθεση της ομάδας και μιας ομάδας που όλοι σκεφτόμαστε και ονειρευόμαστε. Νομίζω ότι αξίζει να παίζεις για αυτό και εμείς από την στιγμή που το πιστεύουμε θα παλεύουμε για αυτό. Εμείς θα παλεύουμε για αυτό που πιστεύουμε για όποιο τίμημα και όποιο κόστος και αν έχει».

Για τη νέα έδρα: «Η ομάδα μας θα παίξει στο Πανθεσσαλικό και είναι ένα μεγάλο γήπεδο για ένα μεγάλο λαό που έχει η ομάδα μας. Πιστεύω ότι εκεί θα πρέπει να προσαρμοστούμε και το μεγάλο γήπεδο χρειάζεται κάποια στοιχεία που με το ρόστερ που θα κάνουμε θα τα ακουμπήσουμε».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου