ΤΟΠΙΚΑ

Κοσμοσυρροή στο παζάρι του Αλμυρού

κοσμοσυρροή-στο-παζάρι-του-αλμυρού-851206

Περί τις 20.000 επισκέπτες αναμένεται να βρεθούν από σήμερα και για μία εβδομάδα στην εμποροπανήγυρη του Αλμυρού, γεγονός το οποίο χαροποιεί το δήμαρχο της πόλης Βαγγέλη Χατζηκυριάκο. «Περιμένουμε πολύ κόσμο και στο φετινό παζάρι» τονίζει για να προσθέσει. «Ίσως ακόμη και περισσότερους από 20.000 ανθρώπους από κάθε γωνιά της Μαγνησίας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας. Αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα μας προτιμήσουν ακόμη και από πιο μακρινούς νομούς».
Στη φετινή εμποροπανήγυρη θα συμμετέχουν συνολικά 569 μικροπωλητές, αν και οι αιτήσεις που κατατέθηκαν τον προηγούμενο μήνα ήταν πολλαπλάσιες, οι οποίοι θα πουλήσουν κάθε λογής πραμάτειες στους επισκέπτες που θα βρεθούν αυτές τις ημέρες στο παζάρι.
«Η εμποροπανήγυρις ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί σε μια εβδομάδα, αποδίδοντας σε εμάς περίπου 310.000 ευρώ. Είναι σίγουρα μια πολύ καλή οικονομική και όχι μόνο ενίσχυση για το δήμο μας, ο οποίος μέσω αυτής γίνεται ακόμη πιο γνωστός ευρύτερα στην Ελλάδα. Πρέπει να σημειώσω ότι έχουν ολοκληρωθεί ήδη όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και εργασίες στο χώρο, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος ο χώρος να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες».
Στην εμποροπανήγυρη του Αλμυρού εκτός των άλλων θα υπάρχουν δεκάδες σουβλατζίδικα, χαλβατζίδικα, αλλά και εμπορικά σταντ, ενώ εντύπωση θα προκαλέσει σύμφωνα με τον κ. Χατζηκυριάκο και το μεγάλο Λούνα Παρκ το οποίο, αν μη τι άλλο, θα κλέψει τις καρδιές των «μικρών» επισκεπτών. «Ο επισκέπτης μπορεί να βρει τα πάντα στο πανηγύρι. Μπορεί να φάει, να διασκεδάσει, να χαζέψει στα εμπορικά σταντ. Είναι μια καλή ευκαιρία και για τους οικογενειάρχες, οι οποίοι σίγουρα δε θα φύγουν δυσαρεστημένοι», καταλήγει ο δήμαρχος Αλμυρού.
Εκτός των παραπάνω ωστόσο στο χώρο της εμποροπανήγυρης οι επισκέπτες, σύμφωνα με το δήμαρχο της πόλης, θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, καθώς ο χώρος καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού θα φυλάσσεται από γνωστή εταιρία σεκιούριτι».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου