ΤΟΠΙΚΑ

Πολιτική εκδήλωση στο Χορευτό

πολιτική-εκδήλωση-στο-χορευτό-227270

Πολιτική εκδήλωση πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 28 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. στο Χορευτό Πηλίου από την νεολαία Κομμουνιστικής Απελευθέρωσης και το Νέο Αριστερό Ρεύμα (οργανώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Η εκδήλωση που διοργανώνεται έχει τίτλο «Η επόμενη μέρα για την αντικαπιταλιστική αριστερά» με ομιλητή τον Άγγελο Χάγιο, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ.

Αμέσως μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει συναυλία και γλέντι στο φιλόξενο χώρο του κάμπινγκ δίπλα από την παραλία.Χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση της νΚΑ και ΝΑΡ αναφέρονται τα εξής:

«Σε μία εποχή όπου η βαρβαρότητα του καπιταλισμού βιώνεται με την πιο ανηλεή επίθεση σε βάρος της νεολαίας και του κόσμου της εργασίας, η ανατροπή του σημερινού σκηνικού γίνεται όρος για την κοινωνική επιβίωση. Η αναγκαιότητα της αντικαπιταλιστικής ανατροπής έρχεται να συνδεθεί με το καθήκον για την οικοδόμηση ενός νέου κόσμου, για την συγκρότηση μιας άλλης κοινωνίας, απαλλαγμένης από την εκμετάλλευση.

Σε αυτή την κατεύθυνση διοργανώνουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το κάμπινγκ «Αναιρέσεις» στο Χορευτό του Πηλίου από τις 20/7 μέχρι τις 5/8 με ένα πλούσιο καθημερινό πολιτικό και μουσικό πρόγραμμα συνδυάζοντας το με φτηνές τιμές σε μία αυτοοργανωμένη προσπάθεια χωρίς εργοδότες, αφεντικά και υπηρέτες σε ρήξη με την κυρίαρχη ιδεολογία του ατομικού δρόμου και της εκμετάλλευσης».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα εξής τηλ.: 6978906641 και 6946627444.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου