ΤΟΠΙΚΑ

Μονόδρομος το άνοιγμα επιχειρήσεων σε νέες αγορές

μονόδρομος-το-άνοιγμα-επιχειρήσεων-σ-229446

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επιμελητήριο Μαγνησίας πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς και Δ΄ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Παύλος Τονικίδης και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Στη συνάντηση που ακολούθησε οι δύο πρόεδροι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν τον θεσμό του Επιμελητηρίου αλλά και ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και το χώρο των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που πλήττεται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αρ. Μπασδάνης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να υπάρξει ανάταση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε τοπικό επίπεδο, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις προσπάθειες που γίνονται για την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων και το «άνοιγμα» σε νέες αγορές του εξωτερικού.

Ο κ. Μπασδάνης μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι «το άνοιγμα των τοπικών επιχειρήσεων σε νέες αγορές είναι μονόδρομος για να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ανάπτυξης» και ζήτησε από τον κ. Τονικίδη, να υπάρχει τόσο σε επίπεδο Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος όσο και με το Επιμελητήριο Κιλκίς συνεργασία ώστε με κοινές προσπάθειες να διασφαλιστούν καλύτερες προοπτικές για το μέλλον των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου