ΤΟΠΙΚΑ

Φιλικό παιχνίδι με Αλεξάνδρεια στην Ημαθία δίνει σήμερα η Νίκη

φιλικό-παιχνίδι-με-αλεξάνδρεια-στην-η-851206

Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Αλεξάνδρειας δίνει σήμερα η Νίκη που προετοιμάζεται στο αθλητικό κέντρο «Αχίλλειον» στο Βέρμιο, ενώ αύριο Δευτέρα οι κυανόλευκοι αναχωρούν για το Ελατοχώρι και θα παίξουν εκεί άλλα δύο φιλικά. Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι αυτό του νεαρού Καρακώστα που νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο δε φαίνεται αρχικά να είναι κάτι σοβαρό.
Στο αθλητικό κέντρο στα Τρία Πέντε Πηγάδια, όπου από πλευράς διοίκησης βρίσκεται καθημερινά το νέο μέλος που προστέθηκε πρόσφατα στο Δ.Σ., Βαγγέλης Εμμανουήλ, «συγκατοικεί» με τη Νίκη ένας 29χρονος Κροάτης επιθετικός, ένας νεαρός από τους Πόντιους Βεροίας και ο Κογκουλής από την ομάδα Νέων της Βέροιας, που ικανοποιεί και θα αποκτηθεί, ενώ οι άλλοι θα κριθούν τις επόμενες ημέρες.
Ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών έπεσε κατακόρυφα σε σχέση με το περσινό ρόστερ, καθώς οι περισσότεροι από τους παίκτες που υπέγραψαν αυτό το καλοκαίρι είναι κάτω των 23 ετών. Εως τώρα στη Νίκη ανήκουν επίσημα οι Δινόπουλος, Τάσσος, Ανδριόπουλος, Κουτσογιάννης, Μπουτογιάννης, Καρακώστας Μπλότσικας Αραπέλης, Μαρκάκης, Κουβελάς, Σάμπλιακ, Ντόουλ, Κουτελιέρης, Μητράκας Χατζηπαντελίδης Τσέροβιτς και Βούλγαρης.
Η έλλειψη εμπειρίας είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα που θα αντιμετωπίσει η Νίκη, τόσο στο κύπελλο, όσο και το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για το Νίκο Ζαλίκα, ο οποίος στο χρόνο που απομένει μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της Νίκης θα κληθεί να μετατρέψει σε ομάδα το υλικό που έχει στη διάθεσή του.
Ο Κατερινιώτης προπονητής αισιοδοξεί πως θα μπορέσει να βρει τον τρόπο για να παρουσιάσει ένα ομοιογενές σύνολο, παρά το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας που θα δυσκολέψει αφάνταστα την προσπάθειά του. Αν και ο χρόνος δε θα είναι σύμμαχός του στην προσπάθεια που ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα στη Νέα Ιωνία, ο Ζαλίκας θέλει να πιστεύει πως θα δημιουργήσει μία ομάδα, η οποία θα είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της Γ’ Εθνικής και δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα στη διεκδίκηση της παραμονής.
Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη
Από την ερασιτεχνική Νίκη ανακοινώθηκε ότι η ενημερωτική συνέλευση των μελών θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν ο κόσμος θα έχει επιστρέψει από τις διακοπές του. Τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης θα είναι ανοικτά καθημερινά το απόγευμα19:00-21:00 και καλούνται τα μη οικονομικά τακτοποιημένα μέλη να διευθετήσουν τις υποχρεώσεις τους, ενώ γίνονται κι εγγραφές νέων μελών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου