ΤΟΠΙΚΑ

Τεστ ενδεκάδας και προσέλευσης κόσμου το σημερινό φιλικό ματς με τη Λάρισα

τεστ-ενδεκάδας-και-προσέλευσης-κόσμο-851206

Τεστ ενδεκάδας και προσέλευσης κόσμου είναι το σημερινό φιλικό ματς με τη Λάρισα στις 8 το βράδυ στο Πανθεσσαλικό για τον Ολυμπιακό.
Σήμερα αναμένεται να γίνουν τα πρώτα αποκαλυπτήριά του, αφού είναι το πρώτο στο Βόλο μετά από τα φιλικά στο Βέρμιο, όπου έγινε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (3-1 το Θερμαϊκό, 1-1 με την Κυπριακή Λακατάμια και 1-0 την ΑΕ Γιάννινα), ενώ οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν και την Κυπριακή Δόξα Κατωκοπιάς στα Κανάλια (2-1) πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Ο Κώστας Σταματίου πιθανόν θα δώσει και το στίγμα της φετινής ομάδας του Ολυμπιακού απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και παρά το γεγονός ότι συνεχώς τονίζει πως υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, έχοντας εναλλακτικές λύσεις για όλες τις θέσεις, θα δείξει τις προθέσεις του για το βασικό κορμό της 11αδας του νέου Ολυμπιακού.
Πάντως και στο τελευταίο φιλικό στο Βέρμιο κόντρα στην ΑΕ Γιάννινα ο Κ. Σταματίου δοκίμασε δύο συστήματα και με διαφορετικούς παίκτες, ενώ σίγουρα οι επόμενες μέρες θα είναι αυτές που θα γίνει και προσαρμογή του Πολωνού Πάβελ Χαϊντούτσεκ στην 11άδα, που σίγουρα όμως είναι πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα.
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως για το φιλικό αγώνα με τη Λάρισα θα λειτουργήσουν τρεις θύρες για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα πάνε στο Πανθεσσαλικό. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα εισέρχονται στο Στάδιο από την πρώτη πεζογέφυρα και θα καθίσουν στην κερκίδα προς την πλευρά του Πηλίου (το εισιτήριο … ορίστηκε στα Ι0 ευρώ). Οι φίλαθλοι της Λάρισας θα εισέλθουν στο Πανθεσσαλικό από την τρίτη πεζογέφυρα και θα καθίσουν στη κερκίδα προς την πλευρά του Φυτόκου. Από τη δεύτερη πεζογέφυρα θα εισέρχονται οι φίλαθλοι οι οποίοι θα καθίσουν στην κερκίδα των επισήμων (15 ευρώ το εισιτήριο).
Θυμίζουμε πως στις 23 Αυγούστου μια ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία θα αποτελείται κυρίως από νεαρούς παίκτες, θα δώσει φιλικό παιχνίδι στον Πυργετό με την τοπική ομάδα, ενώ ακολουθούν δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Αυγούστου. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» το Σάββατο 25/8 θα αντιμετωπίσoυν τoν Έβρo Σoυφλίoυ, ενώ μία μέρα αργότερα (26/8) θα παίξουν στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό. Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας είναι με τη Λαμία εκτός έδρας το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου. Στις 5/9 ξεκινά το κύπελλο Ελλάδος για τις ομάδες της Β Εθνικής (ακόμη δεν έχει γίνει η κλήρωση), ενώ ως γνωστόν στις 9 Σεπτεμβρίου αρχίζει ο φετινός μαραθώνιος της Β Εθνικής κατηγορίας.

Εισιτήρια διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP τα οποία θα κοστίζουν 500 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου