ΤΟΠΙΚΑ

Πρώτες φορτώσεις της Κnauf

πρώτες-φορτώσεις-της-κnauf-851206

Η Knauf USG στις 16 Αυγούστου πραγματοποίησε τις πρώτες φορτώσεις με τσιμεντοσανίδες από το νέο εργοστάσιο της στον Βόλο.
Το εργοστάσιο, που ξεκίνησε να κτίζεται πριν από 9 μήνες, σχεδιάσθηκε να παράγει τσιμεντοσανίδες νέας γενιάς, που προορίζονται για τον κατασκευαστικό κλάδο για τις αγορές της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Τουρκίας, καθώς και για άλλες χώρες της ευρύτερης περιοχής.. Μέχρι στιγμής στο εργοστάσιο απασχολούνται 20 εργαζόμενοι από την ευρύτερη περιοχή, ενώ οι προμήθειες των απαιτούμενων υλικών γίνονται από την τοπική αγορά. Η περιοχή του Βόλου επιλέχθηκε με κριτήρια τη διαθεσιμότητα έμπειρου προσωπικού και τη στρατηγική θέση σε σχέση με την αγορά.
Ο Δ/ντής του εργοστασίου, κ. Νίκος Χρυσοχού, είπε ότι «οι πρώτες φορτώσεις από το εργοστάσιο αποτελούν ένα σημαντικό επίτευγμα για όσους συμμετείχαν στον σχεδιασμό και την κατασκευή του εργοστασίου, καθώς και την αριστοποίηση των μηχανημάτων παραγωγής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Τώρα προσβλέπουμε σε ένα παραγωγικό μέλλον τόσο για την εταιρία μας, όσο και για τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία»
Η εταιρία προέρχεται από Κοινοπραξία μεταξύ της Knauf και της USG, δύο πολυεθνικών εταιριών που είναι ηγέτες στον χώρο των συστημάτων και των δομικών υλικών. Η κοινοπραξία ξεκίνησε το 2002 με στόχο να προωθήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά τη σύγχρονη τεχνολογία δόμησης με τσιμεντοσανίδες νέας γενιάς. Η εταιρία διαθέτει άλλη μία παραγωγική μονάδα που βρίσκεται στο Iserlohn της Γερμανίας..

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου