ΤΟΠΙΚΑ

Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών με αφορμή την προκήρυξη των εκλογών

δήλωση-του-υφυπουργού-εσωτερικών-με-α-851206

«Η Νέα Δημοκρατία ζητά την ανανέωση της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού για να ολοκληρώσει το μεταρρυθμιστικό της έργο, σε μια νέα τετραετία προόδου για την Ελλάδα και προκοπής για τους Έλληνες. Παρά τα μεγάλα προβλήματα που κληρονομήσαμε πετύχαμε πολλά. Μπορούμε και θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Οι δεσμεύσεις ισχύουν στο ακέραιο.
Με εγγυητή τον Κώστα Καραμανλή, συνεχίζουμε με σιγουριά και ασφάλεια σε μια πορεία αξιοπρέπειας, οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης. Στις 16 Σεπτεμβρίου, με την ψήφο μας διασφαλίζουμε την πορεία αυτή. Διασφαλίζουμε όσα μέχρι σήμερα πετύχαμε. Διασφαλίζουμε ότι δε θα γυρίσουμε πίσω.
Με την ψήφο του λαού της Μαγνησίας και την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού συνέβαλα από τη θέση του Υφυπουργού Εσωτερικών στην υλοποίηση της Κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και στην πραγμάτωση πολλών και σημαντικών έργων που άλλαξαν προς το καλύτερο τη ζωή όλων μας στη Μαγνησία.
Σήμερα, μαζί με τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας βρίσκομαι και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα.. Για τη νέα εκλογική νίκη και για τη νέα διακυβέρνηση».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου