ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Πολλά έχουμε να ακούσουμε μέχρι τις εκλογές. Από τη μια εξαγγελίες και υποσχέσεις, από την άλλη γνωστά και νέα διλήμματα. Για να επιλέξουμε, Καραμανλή ή χάος (δοκιμασμένο από το παρελθόν), Μεταρρύθμιση ή στασιμότητα, Νταβός ή Πόρτο Αλλέγκρε, σκέτο σεξ ή με δόση αισθήματος και τέτοια.

Το καλύτερο δίλημμα το έβαλε ο Αλογοσκούφης. «Τα νομοσχέδια των παροχών θα ψηφισθούν, αν μας ψηφίσετε…» είπε μέσα στο καταμεσήμερο.

«Πάμε μαζί» ή «μαζί στη νέα αλλαγή»; και μαζί και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος Πρόεδρε…

Εθνική σημασίας ο επόμενος προϋπολογισμός. Εθνικής σημασίας οι μεταρρυθμίσεις. Εθνικής σημασίας τα σχέδια Αλογοσκούφη. Εθνικής σημασίας και ο Γιακουμάτος. Εντάξει. Το εμπεδώσαμε.

Κι εμείς με την εθνική θα είμαστε. Στο μπάσκετ…

Στην απορία που μας εξέφρασε φίλος αναγνώστης, να απαντήσουμε ότι βεβαίως και δεν σταματάει η κυβερνητική δραστηριότητα λόγω της προκήρυξης εκλογών. Αρα και η ροή χρηματοδοτήσεων (προς Δήμους για παράδειγμα) δεν κόβεται και οι σωτήριες παρεμβάσεις σε υπουργούς για θέματα του νομού θα συνεχισθούν.

Φίλε Κώστα, σε χτύπησε αμνησία ή τα μπερδεύεις επίτηδες επειδή αυτό εξυπηρετεί; Δεν τσεκάρεις λίγο την ατζέντα σου εκείνης της εποχής; Ευχαρίστως να βοηθήσουμε και με λεπτομέρειες (ξέρεις, για απαλλοτριώσεις και τέτοια).

Η φράση της ημέρας: «Ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου αποκαλύπτεται όταν κατέχει δύναμη και εξουσία» (Πλούταρχος)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου