ΤΟΠΙΚΑ

Κυανόλευκος ο Αλέκος Κουβελάς, ενδιαφέρον για Χρ. Λυμπερόπουλο

κυανόλευκος-ο-αλέκος-κουβελάς-ενδιαφ-851206

Ο Αλέκος Κουβελάς συμφώνησε σε όλα με τη Νίκη και αποτελεί από προχθές τον 23ο παίκτη που ανέβηκε στην Κουτσούφλιανη για να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Ζαλίκα. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως δεξί μπακ, έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από τον Εθνικό Ολυμπιακό λόγω διαφωνίας στο οικονομικό και η ΠΑΕ της Ν. Ιωνίας άδραξε την ευκαιρία και τον ενέταξε στο δυναμικό της. Ηδη ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη αποστολή και ακολουθεί εντατικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Ο Κουβελάς δεν υπέγραψε ακόμη συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα, αυτό όμως θα γίνει τις επόμενες ημέρες που θα μεταβεί στο αθλητικό κέντρο στα Τρία Πέντε Πηγάδια ο Γενικός Διευθυντής της Νίκης, Βαγγέλης Σταμουλάκης. Απομένει το τυπικό των υπογραφών και η επίσημη ανακοίνωση του, αν και μπορεί από τώρα να θεωρείται παίκτης των κυανολεύκων.
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, συνεχίζεται η αναζήτηση κοινοτικών και Ελλήνων παικτών που θα συμπληρώσουν το ρόστερ. Ενδιαφέρον υπάρχει για τον 23χρονο επιθετικό Χρήστο Λυμπερόπουλο που πέρυσι αγωνιζόταν στον Διαγόρα Ρόδου. Κάποιος άλλος παίκτης, έστω υπό δοκιμήν, δεν προστέθηκε στην αποστολή, ενώ συνεχίζουν να προπονούνται με την ομάδα οι Συρόπουλος, Ντούλας, Ρόβας και Ιωνά.
Από κει και πέρα η προετοιμασία των κυανολεύκων συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υπό τις οδηγίες του Νίκου Ζαλίκα και των συνεργατών του. Την Κυριακή η ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Αλεξάνδρειας, ενώ τη Δευτέρα οι κυανόλευκοι αναχωρούν για το Ελατοχώρι και θα παίξουν εκεί δύο φιλικά. Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι αυτό του νεαρού Καρακώστα που νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο δε φαίνεται αρχικά να είναι κάτι σοβαρό. Πάντως ο ποδοσφαιριστής ήρθε στον Βόλο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Αυτή τη στιγμή την ομάδα συνοδεύει από πλευράς διοίκησης ο Βαγγέλης Εμμανουήλ, το νέο μέλος που προστέθηκε πρόσφατα στο ΔΣ.

Ν. Βούλγαρης: «Πλεονέκτημα οι νεαροί»
Ενα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα της Νίκης είναι και ο νεαρός επιθετικός Νίκος Βούλγαρης. Ο κυανόλευκος ποδοσφαιριστής από την Κουτσούφλιανη όπου συνεχίζεται η προετοιμασία δήλωσε σχετικά με το «χτίσιμο» της ομάδας: «Η ομάδα αρχίζει και δένει και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Στόχοι δεν έχουν τεθεί ακόμη, αλλά θέλουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται», δήλωσε ο Βούλγαρης και συνέχισε χαρακτηρίζοντας πλεονέκτημα το γεγονός οτι υπάρχουν νεαροί παίκτες με φιλοδοξίες στις τάξεις της Νίκης: «Πολλοί βλέπουν ως μειονέκτημα το γεγονός οτι υπάρχουν επί το πλείστον νεαροί παίκτες στο ρόστερ. Από την πλευρά μου το βλέπω διαφορετικά. Το θεωρώ πλεονέκτημα, καθώς οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν περισσότερη όρεξη για να διακριθούν και μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Υπάρχουν βέβαια και έμπειροι παίκτες που θα μας βοηθήσουν σημαντικά στην κατηγορία. Μόνο από το πρωτάθλημα μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα και να μιλήσουμε για στόχους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου