ΤΟΠΙΚΑ

Στις αρχές του Σεπτέμβρη ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος … και με διάρκεια

στις-αρχές-του-σεπτέμβρη-ο-ολυμπιακός-851206

Στις αρχές του Σεπτέμβρη στο κύπελλο και λίγο πριν το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός αναμένεται να είναι έτοιμος σε όλους τους τομείς, αφού πλέον από χθες και με την επιστροφή από το Βέρμιο η προετοιμασία επικεντρώνεται στην ταχύτητα και το βάρος πέφτει στην τακτική.
«Η ομάδα θα είναι έτοιμη, όταν έχουμε υπολογίσει να είμαστε έτοιμοι και θα φορμαριστεί την κατάλληλη στιγμή για να έχει και την ανάλογη διάρκεια…
Ολα γίνονται βάσει προγράμματος και το θετικό είναι ότι βαδίζουμε σωστά», τονίζει ο Κώστας Σταματίου που θέλει να μη βγει η ομάδα εκτός προγράμματος από τις επικείμενες εκλογές.
Ο Κώστας Σταματίου βλέπει τη σταδιακή βελτίωση της ομάδας από μέρα σε μέρα και από φιλικό σε φιλικό, ενώ υπολογίζει σε όλους τους παίκτες δείχνοντας ότι έχει πλέον τις αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις για όλες τις θέσεις.
Την Κυριακή στο φιλικό με τη Λάρισα στο Πανθεσσαλικό αναμένεται να γίνουν τα πρώτα αποκαλυπτήρια του Ολυμπιακού που χθες ξανάρχισε προπονήσεις στη βάση του (προπονήθηκε στο Ριζόμυλο), αλλά μάλλον θα λείψει προληπτικά κυρίως ο Πακαλτσης λόγω τραυματισμού
Ο Ολυμπιακός και από τα φιλικά στο Βέρμιο όπου έγινε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (3-1 το Θερμαϊκό , 1-1 με την Κυπριακή Λακατάμια και 1-0 την ΑΕ Γιάννινα) έδειξε μια ετοιμότητα για την εποχή, ενώ παράλληλα έδειξε ότι υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης, αλλά και ο χρόνος που θα μπορέσει να διορθώσει τα όποια λάθη εντοπίζονται στα παιχνίδια “τεστ”.
Οι ερυθρόλευκοι στα φιλικά κέρδισαν και την Κυπριακή Δόξα Κατωκοπιάς στα Κανάλια (2-1) πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Ενα από τα καθοριστικά τεστ θα είναι αυτό της Κυριακής με τη Λάρισα όπου πιθανόν ο Κώστας Σταματίου θα δώσει και το στίγμα της φετινής ομάδας του Ολυμπιακού απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και παρά το γεγονός ότι συνεχώς τονίζει πως υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, έχοντας εναλλακτικές λύσεις για όλες τις θέσεις, θα δείξει τις προθέσεις του για το βασικό κορμό της 11αδας του νέου Ολυμπιακού.
Πάντως και στο τελευταίο φιλικό στο Βέρμιο κόντρα στην ΑΕ Γιάννινα ο Κ. Σταματίου δοκίμασε δύο συστήματα και με διαφορετικούς παίκτες, ενώ σίγουρα οι επόμενες μέρες θα είναι αυτές, που θα γίνει και προσαρμογή του Πολωνού Πάβελ Χαϊντούτσεκ στην 11άδα, που σίγουρα όμως είναι πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα.
Πάντως και άλλοι παίκτες από αυτούς που αποκτήθηκαν έδειξαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ότι είχαν έλλειψη φυσική κατάστασης και αυτό οφειλόταν στο ότι πέρσι οι ομάδες τους είχαν χαλαρώσει.
Το θετικό είναι ότι υπάρχουν οι αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις που σίγουρα στην πορεία θα πρέπει να αποδειχθούν έτοιμες.

Τα φιλικά
Πέρα από το ότι την Κυριακή 19 Αυγούστου έχει κλειστεί το δυνατό φιλικό με τη Λάρισα στο Πανθεσσαλικό, για την 1η Σεπτέμβρη κλείσθηκε ένα ακόμη ματς που θα γίνει στη Λαμία, ενώ πιο μπροστά, στις 23 Αυγούστου, η ερυθρόλευκη ομάδα θα παίξει στον Πυργετό Λάρισας, όπου θα γίνουν εγκαίνια νέου γηπέδου.
Στις 25 και 26/8 οι παίκτες του Σταματίου θα δώσουν δυο φιλικά στη Θράκη με τον Έβρο Σουφλίου και τον Πανθρακικό, ενώ στις 5 Σεπτέμβρη θα γίνει ο πρώτος αγώνας κυπέλλου με τους ερυθρόλευκους να μαθαίνουν τον αντίπαλο στις 20 Αυγούστου.

Εισιτήρια διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP τα οποία θα κοστίζουν 500 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου