ΤΟΠΙΚΑ

Προσλήψεις μόνιμων και εποχικών υπαλλήλων

προσλήψεις-μόνιμων-και-εποχικών-υπαλ-851206

Προσωπικό μερικής απασχόλησης θα προσλάβει ο Δήμος Αρτέμιδος, ύστερα από εγκριτική απόφαση του ΑΣΕΠ. Η πλειονότητα των θέσεων θα καλυφθεί από εργάτες (9 θέσεις), ακολουθούν οι Οδηγοί (4), οι Διοικητικοί (3) και οι Διανομείς Αλληλογραφίας (2).
Οι υποψήφιοι Διοικητικοί πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα (ΙΕΚ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών ή πτυχίο Β΄ Κύκλου Σπουδών ΤΕΕ, ανεξάρτητα από ειδικότητα ή πτυχίο Α΄ κύκλου σπουδών ΤΕΕ οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης. Ακόμα πρέπει να έχουν εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους στην άσκηση διοικητικών καθηκόντων και γνώσης μίας ξένης γλώσσας.
Προβάδισμα στην πρόσληψη έχουν οι δημότες της περιοχής. Στην περίπτωση που δεν καλυφθούν οι θέσεις από υποψήφιους που διαθέτουν το κριτήριο της εντοπιότητας θα προσληφθούν άνεργοι άνω των 30 ετών (σε ποσοστό 30%) εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, άνεργοι που βρίσκονται στην τελευταία 5ετία για συνταξιοδότηση (σε ποσοστό 20%) και άνεργοι ηλικίας μέχρι 30 ετών (σε ποσοστό 20%). Ακόμη οι προσλήψεις αφορούν μητέρες με ανήλικα τέκνα (σε ποσοστό 10%), άτομα με ποσοστό αναπηρίας 50% και άνω (σε ποσοστό 10%) πολύτεκνους και τέκνα αυτών και τρίτεκνους (σε ποσοστό 10%).
Οι υποψήφιοι οι οποίοι επιθυμούν να επικαλεστούν την εμπειρία σε προγράμματα κοινωνικού χαρακτήρα ως κριτήριο για την κατάταξή τους θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση του φορέα απ΄ την οποία να προκύπτει ότι απασχολήθηκαν στα αντίστοιχα προγράμματα, καθώς και να φαίνεται ο χρόνος απασχόλησής τους.
Σημειώνεται ότι ο συνολικός χρόνος παραμονής σε ανεργία βεβαιώνεται με πιστοποιητικό του ΟΑΕΔ, το οποίο παίρνουν όσοι είχαν καταθέσει στο παρελθόν το δελτίο ανεργίας, για να παρακολουθήσουν σεμινάρια κατάρτισης.
Η υποβολή της αίτησης γίνεται στο Δημαρχείο Αρτέμιδος (2428/0/93249) και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι: Αίτηση, πιστοποιητικό γέννησης, πιστοποιητικό τίτλου σπουδών. Προσόντα ηλικία 18 έως 65 ετών, ο χρόνος ανεργία και η εντοπιότητα.

12 εποχικοί στον ΟΛΒ
Το «πράσινο φως» για την πρόσληψη 12 εποχικών υπαλλήλων στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου άναψε η Τριμελής Διϋπουργική Επιτροπή. Ειδικότερα θα προσληφθούν 1 πτυχιούχος Πληροφορικής ΠΕ, 1 πτυχιούχος Λογιστικής ΤΕ, 1 πολιτικός Έργων Υποδομής ΤΕ, 1 Διοικητικός-Λογιστικός ΔΕ, 1 Ηλεκτρολόγος ΔΕ, 2 Μηχανολόγοι ΔΕ, 4 Χειριστές Ηλεκτροκίνητων Γερανών ΔΕ και 1 Χειριστής Ανυψωτικών Μηχανημάτων ΔΕ. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

Στο Κοιμητήριο
Στην τελική ευθεία για την έκδοσή της βρίσκεται η προκήρυξη με αριθμό 1/3704/2007 για προσλήψεις πέντε μόνιμων υπαλλήλων ΔΕ και ΥΕ στο Σύνδεσμο Κοιμητηρίου Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου-Ν. Ιωνίας. Στο Σύνδεσμο θα προσληφθούν 1 Οδηγός ΔΕ, 1 φύλακας ΥΕ, 1 εργάτης ΥΕ και δύο καθαριστές ΥΕ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210/95720.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου