ΤΟΠΙΚΑ

Σε ήρεμο κλίμα το Δ.Σ. Σούρπης

σε-ήρεμο-κλίμα-το-δ-σ-σούρπης-851206

Σε ήρεμο κλίμα και χωρίς ιδιαίτερη ένταση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο δήμο Σούρπης. Σύμφωνα τόσο με το δήμαρχο κ. Καραγκιόζογλου όσο και τον αρχηγό της αντιπολίτευσης κ. Γεωργιάδη τα θέματα του συμβουλίου συζητήθηκαν διεξοδικά χωρίς αψιμαχίες.
Καταρχάς ψηφίστηκε ομόφωνα η αποδοχή και κατανομή του ποσού των 60.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη λειψυδρία, χρήματα τα οποία θα δoθούν, σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση του δημάρχου Σούρπης στον “Τ”, για τη δημιουργία δύο γεωτρήσεων στην περιοχή. Όπως μάλιστα είχαμε ξαναγράψει η μια έχει ήδη ολοκληρωθεί, ενώ η δεύτερη δρομολογείται με στόχο να καλυφθεί προσωρινά το σημαντικό πρόβλημα λειψυδρίας που υπάρχει.
Επιπλέον κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ψηφίστηκε η αποδοχή ποσού της τάξεως των 246.000 ευρώ για την ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων του δήμου, ενώ παράλληλα εγκρίθηκαν οι επιχορηγήσεις των Ιερών ναών Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Δρυμώνα, Μεταμορφώσεως στην Αμαλιάπολη και του αθλητικού συλλόγου “Αίας” με το ποσό των 3000 ευρώ έκαστος. Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι στο ίδιο δημοτικό συμβούλιο ψηφίστηκε η πρόσληψη 10 συνολικά υπαλλήλων με σύμβαση μερικής απασχόλησης για τις ανάγκες του δήμου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου