ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Ποιος είναι ο χρηματοδότης;
Διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες στον τοπικό τύπο για συνεργασία του Ιδρύματος De Chirico, που έχει έδρα τη Ρώμη, με το αντίστοιχο Ινστιτούτο που ιδρύθηκε στο Βόλο.
Με καλοπροαίρετη διάθεση, ρωτούν συμπολίτες να πληροφορηθούν, ποιος θα είναι ο χρηματοδότης των πολλαπλών δράσεων που ανακοινώθηκαν, με δεδομένο, όπως υποστηρίζουν, ότι το τοπικό Παράρτημα είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου το Ίδρυμα De Chirico της Ρώμης έχει δώσει τη συγκατάθεσή του στο παράρτημα De Chirico στο Βόλο, προκειμένου το τελευταίο να χρησιμοποιεί ένα πίνακα του διάσημου ζωγράφου (Οι Αρχαιολόγοι) ως λογότυπο σε όλα τα έγγραφά του, το δικαίωμα να τυπώσει μέσω του Ελληνικού Ταχυδρομείου μία σειρά γραμματοσήμων, αφιερωμένων στα έργα του De Chirico, τη δυνατότητα να τυπώσει μία σειρά από καρτ-ποστάλ και μία σειρά από αφίσες με έργα του De Chirico για εμπορικούς σκοπούς κ.ο.κ.
Α.Τ

Αξιέπαινη πρωτοβουλία
Αξιέπαινη είναι η πρωτοβουλία που, όπως μαθαίνουμε, έχει δρομολογήσει η Δημοτική Αρχή Αλμυρού για τη δημιουργία ξεχωριστού Νομικού Προσώπου για την ιστορία της ευρύτερης περιοχής.
Α.Τ

Εχει τα χάλια του…
Πολλά είναι τα σημεία τα οποία χρήζουν της παρέμβασης της ΔΕΣΕ στο οδικό κύκλωμα του Πηλίου, αλλά και κατά μήκος του παλαιού εθνικού δικτύου προς Λάρισα ή προς Μικροθήβες.
Ενα σημείο όμως που οπωσδήποτε θα πρέπει να τύχει ανακατασκευής είναι το οδικό δίκτυο λίγο πριν την Αγριά και το οποίο μετά την τοποθέτηση του αγωγού φυσικού αερίου έχει κυριολεκτικά τα χάλια του…
Α.Τ

Διαμαρτυρίες από τα Μελισσάτικα
Πολλές οι διαμαρτυρίες που ακούγονται από τους κατοίκους της περιοχής των Μελισσατίκων και οι οποίοι ζητούν από τη ΔΕΥΑΜΒ να προχωρήσει στην ασφαλτόστρωση των τομών που έγιναν από τον εργολάβο για το νέο δίκτυο αποχέτευσης που τοποθετείται στην περιοχή. Μας έχει φάει η σκόνη, λένε οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι της περιοχής….
Α.Τ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου